Mergi la conţinutul principal

Revista “CASA ARTELOR” a împlinit şase ani

• lansarea numărului şase al publicaţiei culturale are loc astăzi, 12 martie 2019, începând cu ora 17.00, la Şcoala Populară de Arte “Vespasian Lungu” şi va fi însoţită de expoziţia de fotografie “O floare şi o fată”, realizată de medicul Dragoş Prisăcaru şi de un moment artistic

 

Marţi, 12 martie 2019, începând cu ora 17.00,  la Sala de spectacole a Şcolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” Brăila va avea loc festivitatea de lansare a numărului şase al publicaţiei culturale anuale “Casa artelor”, pe anul 2018. Evenimentul organizat de instituţia gazdă, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Primăriei Municipiului Brăila, este dedicat împlinirii a 650 de ani de atestare documentară a oraşului Brăila şi Centenarului Marii Uniri.

Vor avea alocuţiuni Veronica Dobrin, ex-director al Teatrului “Maria Filotti” Brăila, autori ai articolelor, jurnalişti şi alţi invitaţi.

În editorialul său, Veronica Dobrin apreciază că “este meritoriu interesul pentru apariţia revistei «Casa Artelor», al cărei conţinut completează în mod fericit lipsa unei reviste culturale periodice, aducând în prim plan valorile culturale ale Brăilei, dar şi realizările Şcolii înscrise în istoria culturală a locului. La sărbătorirea Centenarului Marii Uniri şi a 650 de ani de atestare documentară a oraşului nostru, Şcoala Populară de Arte poate să se mândrească cu un program împlinit şi rezultate pe măsură.”

Lansarea va fi urmată de un moment artistic susţinut de eleva Raluca Muşat - canto clasic - profesor Mariana Iordache, elevii Leonard Beliciu şi Marin Luca - pian - profesor Raluca Ciucă şi Cvartetul de coarde coordonat de profesorul Ştefan Lupu, “Pro Musica”.

Potrivit informaţiilor furnizate de Gigi-Cristian Morozan, managerul instituţiei de cultură, cu ocazia lansării publicaţiei anuale “Casa artelor” va putea fi vizitată şi expoziţia de fotografie “O floare şi o fată”, realizată de medicul Dragoş Prisăcaru.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro