Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Revelatia turului, Victoria Cazasu a cistigat si la CS Faurei

Cu toate ca nu a acumulat maximum de puncte dupa primele patru etape ale campionatului Ligii a IV-a de fotbal, Victoria Cazasu poate fi considerata revelatia turului. Intarita cu citiva jucatori de la FC Urleasca, Victoria este neinvinsa si se afla pe pozitia secunda in clasament avind doar doua puncte mai putin decit lidera. Simbata, la Faurei formatia din Cazasu a fost condusa de doua ori si de fiecare data a reusit sa egaleze, iar in penultimul minut de joc a dat lovitura de gratie prin Viorel Basno si a plecat acasa cu toate punctele puse in joc. Pentru CS Faurei au marcat Margarit si Daniel Barus, iar pentru formatia vizitatoare Gavrila, Popescu si Basno.
Cu acelasi scor s-a impus in deplasarea de la Ciresu si Victoria Dedulesti, un rezultat care poate fi considerat drept marea surpriza a etapei. Golurile invingatorilor au fost inscrise de Marius Vizireanu (min. 7, 49) si Costel Soare, iar pentru gazde au marcat Stanescu si Popa.
Cea de a treia victorie in deplasare a fost obtinuta de Petrolul, 3-0, in partida de la Visani. Lidera s-a cam chinuit insa in fata unei formatii alcatuite din jucatori foarte tineri care se intilnesc cu mingea doar simbata la meci. Petrolistii au condus doar cu 1-0 la pauza, gratie reusitei din minutul 36 a lui Valentin Buzea, iar in partea secunda si-au marit avantajul datorita evolutiei foarte bune a lui Fanel Ghioca, autor al unei duble in minutele 53 si 76.
La Traian nu a fost un derby, asa cum se asteptau marea majoritate a specialistilor, ci doar meci cu o singura solista, Victoria Traian, care a jucat pragmatic si a speculat trei dintre greselile oaspetilor. Bandarica a deschis scorul in minutul 14, Micu si Butoi si-au trecut numele pe lista marcatorilor in partea secunda a partidei, insa gazdele ar fi putut cistiga la un scor mult mai mare daca portarul Serbu nu ar fi avut doua-trei interventii salutare pentru formatia sa.

Tractorul Viziru si-a luat revansa in fata echipei Viitorul Galbenu

SC Adevarat a jucat la o poarta cu Vointa Gaiseanca insa atacantii sai au ratat cu nonsalanta peste zece ocazii rarisime de gol. Antrenorul-jucator, Marcel Adascalului a intrat insa in joc in partea secunda si a reusit sa deschida scorul in minutul 61 si totul parea ca se va incheia conform raportului de forte din teren. Cu noua minute inainte de finalul partidei, la singura ocazie a lor oaspetii au reusit sa restabileasca egalitatea prin Ionel Bratosin astfel ca Vointa Gaiseanca a plecat acasa cu un rezultat excelent tinind cont de modul in care a evoluat in aceasta deplasare.
Tractorul Viziru a reusit sa-si treaca in cont prima victorie din acest sezon si totodata sa-si ia revansa pentru infringerea suferita in returul sezonului trecut, cind activa in campionatul judetean, in fata
echipei Viitorul Galbenu. Marius Beliciu a deschis scorul in minutul 19, iar Magearu a marcat pentru 2-0 zece minute mai tirziu. La citeva minute de la reluare Catalin Grigore a redus din diferenta insa Tractorul a trecut din nou la cirma jocului si a mai inscris de doua ori prin Olaru si Gheorghe.
Dupa ce a dispus cu 8-5 in runda a doua de Victoria Traian, Avintul Chiscani a realizat si de aceasta data scorul etapei, 7-0 in disputa cu Viitorul Ianca. Iulian Durbaca, Vali Durbaca si Scarlat au realizat cite o dubla, Andrei Craciun si-a trecut de asemenea numele pe lista marcatorilor, un succes in urma caruia formatia din Chiscani a urcat pe locul al treilea in clasament.

Rezultatele inregistrate in etapa a 4-a:
SC Adevarat - Vointa Gaiseanca 1-1
Avintul Ciresu - Victoria Dedulesti 2-3
Vointa Visani - Petrolul Braila 0-3
Tractorul Viziru - Viitorul Galbenu 4-1
CS Faurei - Victoria Cazasu 2-3
Avintul Chiscani - Viitorul Ianca 7-0
Victoria Traian - FC Steaua Braila 3-0

Clasamentul la zi:
1 Petrolul Braila 4 4 0 0 18-2 12
2 Victoria Cazasu 4 3 1 0 15-5 10
3 Avintul Chiscani 4 3 0 1 17-7 9
4 Victoria Traian 4 3 0 1 17-11 9
5 FC Steaua 4 3 0 1 9-6 9
6 Viitorul Galbenu 4 2 1 1 11-8 7
7 Viitorul Ianca 4 2 1 1 4-8 7
8 SC Adevarat 4 1 1 2 9-10 4
9 Tractorul Viziru 4 1 1 2 5-11 4
10 Victoria Dedulesti 4 1 1 2 8-17 4
11 Vointa Gaiseanca 4 0 2 2 6-10 2
12 Avintul Ciresu 4 0 2 2 4-9 2
13 CS Faurei 4 0 0 4 5-14 0
14 Vointa Visani 4 0 0 4 4-14 0

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean de fotbal:
Seria I
Unirea Tric. Scortaru Vechi - Unirea Maxineni 2-0
Unirea Gradistea - Rompas Vadeni 2-3
FC Urleasca - Pandurii Tudor Vladimirescu 4-2
Infratirea Gemenele - Spicul Rimnicelu 5-2
Dunarea Tichilesti - Gloria Movila Miresii 1-1
Romgal Romanu - Soimii Unirea 3-1
Vointa Sutesti - Tricolorul Lanurile 5-3
Primele trei locuri sint ocupate de Rompas Vadeni 12 puncte, Infratirea Gemenele 10 puncte si FC Urleasca 9 puncte.

Seria a II-a
Vointa Baraganu - Steaua Perisoru 2-1
Stanriz Stancuta - Vointa Plopu 1-5
Recolta Ciocile - AS Bordei Verde 0-1
Recolta Tufesti - Avintul Mircea Voda 1-0
AS Jirlau - Vointa Faurei Sat 5-1
Dacia Bertesti - Spicul Zavoaia 11-0
Comagrim Dudesti - Luceafarul Rosiori 0-4
Podiumul are urmatoarea configuratie: 1 AS Jirlau 12 puncte, 2 AS Bordei Verde 12 puncte, 3 Dacia Bertesti 10 puncte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii