Mergi la conţinutul principal

Returul Ligii Florilor se dispută până la ultima etapă

* este decizia luată cu prilejul Adunării Generale Ordinare a Federației Române de Handbal * din campionatul 2021-2022 se dorește revenirea la sistemul competițional de dinaintea pandemiei de coronavirus, precum și accesul unui anumit număr de spectatori

 

Pe data de 26 aprilie, la Complexul Olimpic Sidney, Izvorani, a vut loc Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Handbal (FRH), eveniment la care au fost prezenți 109 participanți reprezentând toate cluburile de handbal din România, Asociațiile Județene de Handbal, LPS-urile și Cluburile Sportive Școlare. Nu au lipsit președintele FRH, Alexandru Dedu și Cristina Vărzaru, secretarul general al Federației.

Cu acest prilej s-a stabilit ca actuala ediție de campionat să se

defășoare până la ultima etapă. De asemenea, oficialii handbalului românesc au afirmat că doresc să discute cu cei de la MTS, ca viitoarea stagiune a Ligii Florilor, 2021-2022, să nu se mai deruleze ca în sistemul actual, adică pe turnee, ci așa cum era înainte de pandemia de coronavirus. Fiecare echipă să joace în orașul ei, meciurile considerate pe teren propriu.

Clubul HC Dunărea a fost reprezentat de Marian Neta și Sorinel Meca, vicepreședintele, respectiv directorul tehnic ai grupării handbalistice brăilene.

“Au fost aprobate în unanimitate toate punctele propuse a se dezbate pe ordinea de zi. Un lucru foarte important este că returul Ligii Florilor, se va derula până la ultima etapă. EHF ne-a permis să jucăm până în iunie ca să se poată disputa toate etapele. De asemenea, președintele FRH ne-a promis că pe 12 mai va discuta cu ministrul MTS despre felul în care se va defășura campionatul următor, 2021-2022. Să nu se mai dispute în actualul format, pe turnee, ci așa cum era înainte de pandemie. Un alt lucru îmbucurător este acela că vom putea face testele rapide și că se va lua în calcul și accesul unui anumit număr de spectatori la meciurile de pe teren propriu”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreședintele clubului HC Dunărea Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro