Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"In retur va fi un meci pe viata si pe moarte"

Echipa Rapid Bucuresti a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Hertha Berlin, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA.
In minutul 65, arbitrul spaniol al intilnirii Eduardo Iturralde Gonzalez a dictat penalti in favoarea Rapidului, dupa ce Madlung l-a agatat in careu pe Daniel Niculae. Lovitura de la 11 metri a fost transformata de Valentin Negru, in minutul 67, dupa ce doi jucatori ai Herthei, Cairo si Arne Friedrich, au fost avertizati pentru proteste.
In minutul 74, Kevin Boateng (Hertha) a fost eliminat, dupa un atac periculos, la mijlocul terenului, asupra lui Emil Dica. Un al doilea jucator al gazdelor, Alexander Madlung, a fost eliminat in minutul 84, pentru cumul de cartonase galbene, primind al doilea avertisment dupa un hent.
In minutul 37, atacantul rapidist Lucian Burdujan a fost trimis la marginea terenului pentru a-si da jos un lantisor pe care il purta la git, arbitrul aratindu-i si cartonasul galben. Astfel, Burdujan nu va evolua in partida retur, fiind suspendat pentru cumul de avertismente. Si Marcelinho a fost avertizat, in minutul 42, tot pentru acelasi lucru, insa brazilianul a evoluat in continuare cu bijuteria la git.
Nici Yildiray Basturk nu va evolua in returul de la Bucuresti, dupa ce a primit un cartonas galben in partida de miercuri.
Antrenorul echipei Rapid Bucuresti, Razvan Lucescu, a declarat ca meciul retur cu Hertha va fi unul "pe viata si pe moarte", dupa ce formatia sa a cistigat, miercuri, cu scorul de 1-0, partida de la Berlin, din prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al gruparii germane.
"Ne-am indeplinit obiectivul, dar ar fi trebuit sa marcam mai devreme. I-am scos bine din joc pe adversarii de care ne-am temut cel mai mult. Ar fi trebuit insa sa profitam de cele doua eliminari de la Hertha. Hertha a fost foarte ambitioasa. In retur va fi un un meci pe viata si pe moarte. Echipele germane lupta pina la final", a afirmat Lucescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii