Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"In retur va fi un meci pe viata si pe moarte"

Echipa Rapid Bucuresti a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Hertha Berlin, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA.
In minutul 65, arbitrul spaniol al intilnirii Eduardo Iturralde Gonzalez a dictat penalti in favoarea Rapidului, dupa ce Madlung l-a agatat in careu pe Daniel Niculae. Lovitura de la 11 metri a fost transformata de Valentin Negru, in minutul 67, dupa ce doi jucatori ai Herthei, Cairo si Arne Friedrich, au fost avertizati pentru proteste.
In minutul 74, Kevin Boateng (Hertha) a fost eliminat, dupa un atac periculos, la mijlocul terenului, asupra lui Emil Dica. Un al doilea jucator al gazdelor, Alexander Madlung, a fost eliminat in minutul 84, pentru cumul de cartonase galbene, primind al doilea avertisment dupa un hent.
In minutul 37, atacantul rapidist Lucian Burdujan a fost trimis la marginea terenului pentru a-si da jos un lantisor pe care il purta la git, arbitrul aratindu-i si cartonasul galben. Astfel, Burdujan nu va evolua in partida retur, fiind suspendat pentru cumul de avertismente. Si Marcelinho a fost avertizat, in minutul 42, tot pentru acelasi lucru, insa brazilianul a evoluat in continuare cu bijuteria la git.
Nici Yildiray Basturk nu va evolua in returul de la Bucuresti, dupa ce a primit un cartonas galben in partida de miercuri.
Antrenorul echipei Rapid Bucuresti, Razvan Lucescu, a declarat ca meciul retur cu Hertha va fi unul "pe viata si pe moarte", dupa ce formatia sa a cistigat, miercuri, cu scorul de 1-0, partida de la Berlin, din prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al gruparii germane.
"Ne-am indeplinit obiectivul, dar ar fi trebuit sa marcam mai devreme. I-am scos bine din joc pe adversarii de care ne-am temut cel mai mult. Ar fi trebuit insa sa profitam de cele doua eliminari de la Hertha. Hertha a fost foarte ambitioasa. In retur va fi un un meci pe viata si pe moarte. Echipele germane lupta pina la final", a afirmat Lucescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii