Mergi la conţinutul principal

Retelele de telecomunicatii vor fi in siguranta

Directia Politiei de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si societatea "Romtelecom" au incheiat, de curind, un protocol de colaborare ce are ca scop, in principal, cresterea eficientei actiunilor desfasurate in comun, in vederea asigurarii securitatii obiectivelor si protectiei retelelor de telecomunicatii. Se urmareste astfel prevenirea sustragerilor de elemente componente ale retelelor telefonice, precum si imbunatatirea capacitatii de raspuns in caz de incidente.
La nivelul fiecarui judet vor fi desemnati responsabili din partea "Romtelecom" care vor stabili modalitatile de lucru ce urmeaza a fi desfasurate pentru protectia retelelor de comunicatii. Acestia vor participa alaturi de politisti la actiuni de control, efectuate periodic in zonele ce necesita paza precum si la centrele de colectare a materialelor reciclabile feroase si neferoase.
In cazul in care reprezentantii "Romtelecom" vor constata ca au fost sustrase componente ale retelelor de comunicatii sau ca au fost distruse cabluri, vor sesiza unitatile de politie prin numarul de urgenta 112, asigurind paza la locul faptei pina la sosirea echipei operative.
"In contextul sprijinului reciproc, politistii vor dispune masurile preventive adecvate urmarind eficientizarea activitatilor intreprinse in vederea prinderii persoanelor care atenteaza la bunurile societatii si luarea masurilor legale fata de acestea. De asemenea, la solicitarea reprezentantilor "Romtelecom" in cadrul analizelor si evaluarilor serviciilor de paza specializate, aferente obiectivelor societatii, vor participa deopotriva reprezentanti ai societatii, dar si specialisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia Politiei de Ordine Publica si inspectoratele de politie judetene. Acestia vor acorda sprijin de specialitate pentru reactualizarea si avizarea planurilor de paza ori de cite ori survin modificari", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General de Politie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu