Mergi la conţinutul principal

Restricții de circulație, duminică, pentru a doua ediție a Semimaratonului Brăila

*  vor fi instituite restricții de circulație pe Calea Călărașilor, pe sectorul cuprins între strada Griviței și strada Împăratul Traian, dar și pe Calea Galați, între Piața Traian și bulevardul Cuza

 

Restricții de circulație la sfârșit de săptămână. La data de 26 septembrie, în intervalul orar 08.30 - 14.00, pe raza municipiului se va desfășura cea de-a doua ediție a Semimaratonului Brăila.

Astfel, vor fi instituite următoarele restricții de circulație: pe Calea Călărașilor,  sectorul cuprins între strada Griviței și strada Împăratul Traian; pe Calea Galați,  tronsonul cuprins între Piața Traian și B-dul Al.I. Cuza, cuprinzând toată zona de locuințe aferentă de la cele două artere principale către Fluviul Dunărea.

Accesul persoanelor și a autovehiculelor care intenționează să plece din zona afectată și cei care doresc să intre în această zonă va fi permisă doar prin anumite puncte, respectiv intersecția Calea Călărașilor cu strada Școlilor și strada Justiției, intersecția Calea Călărașilor cu strada Băii și strada Rubinelor, intersecția Calea Galați cu strada Golești, strada Fortificației și strada Cetății.

Cei ce locuiesc pe strada Danubiului sau strada Împăratul Traian vor avea la dispoziție ca rută alternativă strada Debarcaderului, respectiv strada Vadul Rizeriei”, se arată în comunicatul transmis de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Pe durata desfășurarii evenimentului, măsurile de menținere a ordinii și liniștii publice, respectiv de dirijare a traficului rutier vor fi asigurate de polițiști, jandarmi și polițiști locali.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro