Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restricții de circulație, duminică, pentru a doua ediție a Semimaratonului Brăila

*  vor fi instituite restricții de circulație pe Calea Călărașilor, pe sectorul cuprins între strada Griviței și strada Împăratul Traian, dar și pe Calea Galați, între Piața Traian și bulevardul Cuza

 

Restricții de circulație la sfârșit de săptămână. La data de 26 septembrie, în intervalul orar 08.30 - 14.00, pe raza municipiului se va desfășura cea de-a doua ediție a Semimaratonului Brăila.

Astfel, vor fi instituite următoarele restricții de circulație: pe Calea Călărașilor,  sectorul cuprins între strada Griviței și strada Împăratul Traian; pe Calea Galați,  tronsonul cuprins între Piața Traian și B-dul Al.I. Cuza, cuprinzând toată zona de locuințe aferentă de la cele două artere principale către Fluviul Dunărea.

Accesul persoanelor și a autovehiculelor care intenționează să plece din zona afectată și cei care doresc să intre în această zonă va fi permisă doar prin anumite puncte, respectiv intersecția Calea Călărașilor cu strada Școlilor și strada Justiției, intersecția Calea Călărașilor cu strada Băii și strada Rubinelor, intersecția Calea Galați cu strada Golești, strada Fortificației și strada Cetății.

Cei ce locuiesc pe strada Danubiului sau strada Împăratul Traian vor avea la dispoziție ca rută alternativă strada Debarcaderului, respectiv strada Vadul Rizeriei”, se arată în comunicatul transmis de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Pe durata desfășurarii evenimentului, măsurile de menținere a ordinii și liniștii publice, respectiv de dirijare a traficului rutier vor fi asigurate de polițiști, jandarmi și polițiști locali.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii