Mergi la conţinutul principal

Restricții în trafic pentru ”Semimaratonul Brăila 2022”

* acestea vor fi valabile duminică, 25 septembrie, în intervalul  orar 08:30-14:00 * polițiștii și jandarmii vor asigura măsurile de ordine la acest eveniment, precum și la Festivalul Peștelui, de pe faleza Dunării

 

 

 

Începând de vineri şi până duminică, 25 septembrie, municipiul Brăila găzduiește ”Festivalul Peștelui” și ”Semimaratonul Brăila 2022”. La aceste evenimente participă un număr semnificativ de persoane, astfel că Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a luat o serie de măsuri pentru ca toți participanții să fie în siguranță.

Astfel, la data de 25 septembrie, în intervalul orar 08:30-14:00 polițiștii brăileni împreună cu jandarmii și polițiștii locali sunt mobilizați pentru asigurarea liniștii și ordinii publice și a siguranței participanților la cea de-a III - a ediţie de Semimaraton, precum și pentru punerea în aplicare a unor restricţii de circulaţie.

Aceste restricţii sunt pe Calea Călăraşilor, pe sectorul cuprins între strada Griviței şi strada Împăratul Traian; pe Calea Galaţi pe tronsonul cuprins între Piaţa Traian şi Bulevardul A.I. Cuza, cuprinzând toată zona de locuințe aferentă de la cele două artere principale către Fluviul Dunărea. „Accesul persoanelor și a autovehiculelor care intenționează să plece din zona afectată și a celor care doresc să intre în această zonă va fi permis doar prin anumite puncte, respectiv intersecția strada Calea Călăraşilor cu str. Şcolilor și strada Justiţiei, intersecția strada Calea Călăraşilor cu strada Băii și strada Rubinelor, intersecția străzii Calea Galaţi cu strada Goleşti, strada Fortificaţiei şi strada Cetăţii. Cei ce locuiesc pe strada Danubiului sau strada Împăratul Traian vor avea la dispoziţie ca rută alternativă strada Debarcaderului, respectiv strada Vadul Rizeriei”, au transmis poliţiştii.

În cadrul semimaratonului se vor desfășura 3 probe după cum urmează:

- prima probă: cros pe o distanță de 21,1 km începând cu ora 09:00;

- a doua probă:  cros pe o distanță de 11 km, respectiv 4 km  începând cu ora 09:05;

- a treia probă: cursele copiilor pe o distanță de 0,6 km – 1 km, începând cu ora 12:00 (cursele copiilor vor avea startul din Piața Independenței, Calea Călărașilor și retur pe diferite distanțe în funcție de categoria de vârstă a copiilor, traseu ce va fi delimitat cu garduri de protecție și bandă de delimitare). 

Mesajul poliţiştilor: Suntem garantul respectării legii și suntem prezenți pentru siguranța fiecăruia cu politiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale  și polițiști de intervenție rapidă, astfel încât să petreceți acest sfârșit de săptămână fără evenimente negative. De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa permanent pentru fluidizarea traficului rutier,  pentru prevenirea accidentelor rutiere dar și pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională, pe raza întregului județ, utilizând aparatele etilotest și DrugTest, precum și aparatura de supraveghere a traficului și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Apelăm totodată și la încrederea dvs. și mulțumim tuturor celor care respectă legea!

În perioada 23 – 25 septembrie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la mai multe manifestări cultural artistice , dar şi sportive, scopul misiunilor fiind unul comun: siguranţa spectatorilor!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro