unitatile de productie, procesare, transport, depozitare si comercializare a produselor alimentare, cantinele de ajutor social,
cantinele din centrele de plasament, restaurantele, magazinele alimentare din mediul rural, precum si toate laboratoarele si unitatile de comercializare a produselor de patiserie si cofetarie din intregul judet. "Nu este nimic deosebit, asa procedam in fiecare an. Aceasta a nu inseamna ca, daca am facut ce am facut acum, intram in spiritul sarbatorilor si gata pe anul in curs. Sub nici o forma. Pina pe 31 decembrie reluam verificarile in toate unitatile, dar vom acorda o atentie sporita restaurantelor si cantinelor in care se va organiza petrecerea de Revelion, sa vedem ce le-a ramas de la masa festiva de Craciun si cum se pregatesc pentru masa festiva dintre ani", a precizat Liliana Stefanu, director executiv al DSVSA Braila.
Verificarile sint efectuate de comisii mixte formate din inspectori DSVSA, medici de la Circumscriptiile Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si medici zonali. Actiunea vizeaza respectarea normelor sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor in unitatile de alimentatie publica si colectiva.