Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restaurantele care organizeaza Revelionul, in vizorul veterinarilor

In ultimele doua saptamini inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Braila au efectuat, la nivelul intregului judet, o ampla actiune de control. Au fost verificate din punct de vedere al respectarii normelor sanitar- veterinare toate
unitatile de productie, procesare, transport, depozitare si comercializare a produselor alimentare, cantinele de ajutor social,
cantinele din centrele de plasament, restaurantele, magazinele alimentare din mediul rural, precum si toate laboratoarele si unitatile de comercializare a produselor de patiserie si cofetarie din intregul judet. "Nu este nimic deosebit, asa procedam in fiecare an. Aceasta a nu inseamna ca, daca am facut ce am facut acum, intram in spiritul sarbatorilor si gata pe anul in curs. Sub nici o forma. Pina pe 31 decembrie reluam verificarile in toate unitatile, dar vom acorda o atentie sporita restaurantelor si cantinelor in care se va organiza petrecerea de Revelion, sa vedem ce le-a ramas de la masa festiva de Craciun si cum se pregatesc pentru masa festiva dintre ani", a precizat Liliana Stefanu, director executiv al DSVSA Braila.
Verificarile sint efectuate de comisii mixte formate din inspectori DSVSA, medici de la Circumscriptiile Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si medici zonali. Actiunea vizeaza respectarea normelor sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor in unitatile de alimentatie publica si colectiva.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii