Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restantele contractuale catre jucatori vor fi achitate in 2 saptamini

Conducerea clubului va achita restantele la plata contractelor jucatorilor giulesteni in urmatoarele doua saptamini, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, patronul FC Rapid, George Copos.
Oficialul giulestean a mentionat ca, astazi, de la ora 18.00, va avea loc o Adunare Generala a AFC Rapid in cadrul careia se va cunoaste suma exacta a restantelor catre jucatori.
"In cadrul Adunarii Generale vom vedea la cit se ridica restantele din contractele jucatorilor si vom lua decizia ca fiecare, in functie de participatia la AFC Rapid, sa aduca bani de acasa pentru a putea plati contractele la zi. In doua saptamini le vom achita", a adaugat patronul FC Rapid.
George Copos a explicat ca pina miine se vor plati fotbalistilor si cele citeva prime de campionat ramase restante.
"Primele din Cupa UEFA au fost platite, nu mai avem nici o datorie la jucatori din acest punct de vedere. Sint insa citeva prime de campionat restante, care vor fi platite jucatorilor pina miine", a afirmat Copos.
Intrebat daca jucatorii sint indreptatiti sa solicite prima de 50.000 de euro promisa de actionarul Jean Valvis dupa eliminarea echipei Hamburg SV din Cupa UEFA, Copos a raspuns: "Nu stiu, pentru ca n-am fost in vestiar atunci. Dar nu cred lucrurile acestea. Eu comentez numai ce cunosc si despre o asemenea promisiune nu stiu".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii