Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In repriza a doua, petrolistii s-au jucat cu ocaziile Axiopolis Cernavoda - Petrolul Ianca 1 - 3 (0 - 2)

Petrolistii si-au propus inca din start sa lupte cu ambitie sa domine pentru a transa partida in favoarea lor pina la pauza, astfel ca defensiva gazdelor a fost supusa unui "asediu" inca din minutul 2. In acel moment, Vasilica Gheorghe a scapat pe partea stinga, a sutat puternic insa Seracin a avut o prima interventie salvatoare pentru formatia sa. Trei minute mai tirziu a fost rindul lui Costel Rosu sa-si incerce norocul, dar si de aceasta data portarul gazdelor a fost la post.
Golul care plutea in aer a picat in minutul 11 in urma unei faze fixe. Dupa o actiune rapida de contraatac, oaspetii au obtinut o lovitura libera din marginea careului advers si specialistul petrolistilor, Bandarica, nu i-a lasat nici o sansa lui Seracin, 0-1.
Rosu a ratat in minutul 16 posibilitatea de a inscrie, dar dupa numai patru minute, la prima actiune periculoasa a gazdelor, portarul Petrolului, Cristea, a avut o interventie foarte buna reusind sa-l blocheze in-extremis pe atacantul lui Axiopolis, Nicolae.
In ultimele 20 de minute ale primei reprize s-a jucat pe contre. Mai intii a centrat cu capul pe linga vinclu, iar la faza urmatoare portarul oaspetilor a pasat mingea sutata de Ilie, de la numai 8 metri. Gazdele au continuat sa spere in egalare si chiar au fost la un pas sa o realizeze, numai ca Stanciulescu a avut o interventie excelenta, in minutul 27 reusind sa-l deposedeze in careu pe Ilie, inainte ca atacantul gazdelor sa poata suta la poarta.
Petrolistii au reusit in minutul 30 sa-si mareasca avantajul si sa ia o optiune serioasa pentru obtinerea celor trei puncte. Dupa o actiune in jumatatea adversa, Bosoi a centrat in careu si Neta a sutat cu efect peste portarul Saracin, 0-2
Cu doua minute inainte de final, Vasilica Gheorghe a facut o cursa de 35 m, a intrat in careu, dar a sutat pe linga poarta.

Repriza a doua s-a incheiat la egalitate

Partea a doua a partidei a inceput tot cu o ratare a petrolistilor insa in minutul 55, Berceanu a furat mingea de la fundasii centrali ai gazdelor, a patruns in careu si l-a executat pe Saracin, 0-3.
Bandarica (min 65) si Neta ( min 67) puteau mari avantajul oaspetilor, dar de fiecare data portarul Axiopolisului a avut interventii sigure.
Cu un sfert de ora inaintea incheierii meciului, Neta l-a angajat in adincime pe Berceanu, unul din fundasii gazdelor a trimis mingea cu capul in propria poarta, insa arbitrul de centru a anulat golul pe motiv de ofsaid. O greseala flagranta a centralului pe care a putut-o vedea si Marcel Lica, vicepresedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, aflat in tribuna.
In minutul 86, gazdele au reusit sa marcheze golul de onoare prin Pantazie, dar si Petrolul ar fi putut sa mai inscrie o data, in ultimul minut de joc, dupa o combinatie reusita intre juniorii Costea si Costache.
"Remarc intreaga echipa pentru modul in care a luptat in fata unei formatii foarte ambitioase care s-a si intarit considerabil in aceasta iarna. Acum trebuie sa ne concentram pentru meciul de vineri cu HIDRO-METAL CORD pe care trebuie sa-l cistigam si sa revenim pe podium" a declarat presedintele Iancu Teodorescu.
Petrolul: Cristea - Bosoi, Zainea, Stanciulescu, Bulancea-Rosu, V. Gheorghe, Balta, Bandarica (min 89: Costache) - Neta, Berceanu (min 88: Costea).

Conducatorii Axiopolisului au sfintit barele portilor inaintea partidei

Inaintea partidei dintre Axiopolis si Petrolul, conducatorii gazdelor au apelat la un preot pentru a sfinti barele portilor si a-i binecuvinta pe jucatori. Prin aceasta ceremonie religioasa conducerea formatiei din Cernavoda spera sa aduca mai multa liniste in sufletele fotbalistilor, iar acestia sa obtina primul lor succes in campionat.
Putinii spectatori prezenti in tribuna i-au ironizat insa pe jucatorii Axiopolisului, citiva dintre fanii echipei din Cernavoda pronosticind aproape corect rezultatul final 0-3.
Partida s-a incheiat cu victoria petrolistilor insa si gazdele au reusit sa marcheze.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii