Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reprezentantii CSM-ului au facut legea si in etapa a doua

Simbata, dupa-amiaza, pe pista stadionului "Municipal" din Braila, noua alergatori, cite patru de la CSM Braila si CSTA "Gica Voiculescu" din Bucuresti si unul din Bulgaria si-au disputat intiietatea in cea de-a doua etapa a Campionatului National individual de dirt-track.
Dintre cele douasprezece manse disputate, cele mai interesante au fost cele in care au concurat reprezentantii CSM-ului, Alexandru Toma, vicecampionul national din 2005, Fanel Popa, dar si bucurestenii Mircea Agrisa, campionul national en titre si Marian Cojocaru.
Fanel Popa, locul al patrulea in clasamentul general dupa prima etapa, a avut un start reusit in prima mansa, reusind sa se impuna in fata lui Mircea Agrisan. El a avut o evolutie foarte buna si in urmatoarele trei manse in care a concurat, reusind chiar in ultima dintre ele sa-l invinga pe liderul actualului sezon, Alexandru Toma.
Acumulind maximum de puncte in cele patru manse, Fanel Popa a cistigat cea de-a doua etapa si a facut un pas mare pentru titularizarea in lotul national al Romaniei care va participa la Campionatul European ce va debuta pe data de 14 mai la Lvov in Ucraina.
Pe locul al doilea in clasamentul etapei s-a situat Alexandru Toma, cu 7 puncte, pe al treilea Mircea Agrisan, iar pe al patrulea-cincilea, la egalitate de puncte (4), bulgarul Milen Manev si bucuresteanul Marian Cojocaru.
"A fost un concurs spectaculos si ma bucura faptul ca sportivii CSM-ului s-au clasat pe primele doua locuri. Daca in privinta lui Toma nu era nici un dubiu ca va prinde lotul, dupa victoria din aceasta etapa, pare la fel de sigura si prezenta lui Popa in lot", declara presedinta clubului CSM, Tinca Amza.
Dupa doua etape, conduce Alexandru Toma cu 19 puncte, urmat de Mircea Agrisan cu 16 si Fanel Popa cu 14 puncte.

Nu au lipsit surprizele

In mansa a noua, Agrisan a pornit foarte bine si parea ca se va desprinde in cistigator in duelul cu colegul sau de club, Marian Cojocaru. Numai ca, in ultimul tur de pista, incercind sa-l depaseasca pe turnanta, Cojocaru l-a acrosat si cei doi s-au rasturnat. Cel mai "sifonat" a iesit Mircea Agrisan care, dupa ce a primit ingrijiri medicale citeva minute, a fost transportat la spital.
Se pare insa ca nu a avut prea mult de suferit caci la finalul competitiei era asteptat de colegi pentru a pleca impreuna spre Bucuresti.
Chiar daca nu a terminat cursa, arbitrii i-au acordat victoria in mansa, punctele acumulate plasindu-l pe locul al treilea in aceasta etapa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii