Mergi la conţinutul principal

Repetitie reusita

Sala de sport a orasului Hirsova a gazduit, sambata, cea de-a VII-a editie a Cupei Hirsova la taekwondo wtf, rezervata copiilor si cadetilor, competitie care pentru reprezentantii Clubului Sportiv Impact Braila a reprezentat ultima repetitie inaintea Cupei Romaniei.
Printre sportivii prezenti la Hirsova s-au numarat si 16 reprezentanti ai clubului brailean, insotiti de Mihaela Patroaica, instructor si presedinte, iar rezultatele obtinute de ei au fost remarcabile.
Aflati pentru prima data la aceasta competitie, reprezentantii clubului Impact au monopolizat podiumul la copii, categoria -35 de kg. Primul loc a fost adjudecat, dupa doua meciuri incheiate cu tot atitea victorii, de Alexandru Stamate, pozitia a doua i-a revenit lui Razvan Boldeanu, autorul unei superbe victorii in semifinale, iar a treia lui Cristian Coman.
La cadeti, categoria -49, la capatul a doua meciuri extrem de disputate, victoria i-a revenit braileanului Alexandru Stanila.
Un alt sportiv de la CS Impact care s-a remarcat prin combativitate si daruire a fost Alexandru Cotet, care s-a clasat in final pe locul III la categ. - 35 de kg.
De remarcat, evolutiile altor doi finalisti, Mihai Lazar, la categoria -61 kg si Cosmin Rusu la -65 kg. Ambii au avut prestatii in crestere si au ocupat, in final, locurile secunde la categoriile lor, fiind devansati cu doar un punct de adversarii lor.
Pe podium, la Cupa Hirsova au mai urcat Vlad Dita, locul al doilea la cadeti 1 M - categoria ^ 65 kg, si tot la cadeti, George Musat si Cosmin Burlacu au obtinut locul al treilea, la categoria - 33 kg si respectiv la -37 kg.
"Vreau sa remarc in primul rind dorinta de victorie si ardoarea cu care au luptat Alexandru Stanila, Alexandru Stamate, Razvan Boldeanu, Mihai Lazar, Alexandru Cotet si Cosmin Rusu. Toti acestia au inregistrat un progres in procesul de pregatire, fapt pozitiv in perspectiva viitoarelor competitii", a declarat Mihaela Patroaica.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu