Mergi la conţinutul principal

Repartizare pe funcții în cadrul Poliției Brăila pentru 16 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție

 aceștia au fost repartizați în structurile operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Brăila după cum urmează: 5 agenți de poliție în mediul urban și 11 agenți de poliție în mediul rural

 

Mai mulți polițiști la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila! La data de 31 octombrie, 16 absolvenți ai școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția octombrie 2022, au avut o nouă zi plină de emoții, odată cu parcurgerea procedurii de repartizare pe funcții în cadrul IPJ Brăila.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului. “Având în vedere nevoile instituției, aceștia au fost repartizați în structurile operative ale I.P.J. Brăila după cum urmează: 5 agenți de poliție în mediul urban și 11 agenți de poliție în mediul rural. Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție prin rezultatele foarte bune obținute în timpul școlii de agenți și suntem convinși că lucrând alături de profesioniști cu experiență din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție și vor deveni în scurt timp polițiști de valoare”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Li s-a urat bun venit noilor polițiști și mult succes în cariera profesională!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro