Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Renasterea Stelei e o amenintare pentru Madrid"

"Renasterea Stelei e o amenintare pentru Madrid", a titrat cotidianul spaniol AS dupa meciurile Dinamo Kiev - Steaua, scor 1-4, si Olympique Lyon - Real Madrid, scor 2-0, disputate miercuri In grupa E a Ligii Campionilor.
"Victoria cu 4-1 la Kiev o face candidata la locul doi. Nimeni nu se astepta la acest start al romanilor, care porneau cu a patra sansa In grupa, dar pe care victoria de la Kiev i-a transformat In candidati la locul doi, care initial parea adjudecat de cea care pierdea batalia dintre Lyon si Real", a scris publicatia spaniola.
AS a notat ca Steaua "nu mai conteaza pe individualitatile care au produs Barcelonei cea mai mare deziluzie din istorie In finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, dar a format o echipa care confirmase deja cu Betis Sevilla In optimile de finala ale Cupei UEFA din sezonul trecut. In lipsa unui Belodedici, a unui Piturca, a unui Boloni sau a lui Hagi, primeaza forta de grup".
Ziarul spaniol a subliniat ca Steaua a dat mult de furca echipei ucrainene prin faptul ca nu a renuntat niciodata la atac, desi se desprinsese pe tabela si juca In deplasare. "Perechea Dica - Badea, cu mobilitatea sa, i-a ridiculizat pe fundasii centrali brazilieni de la Dinamo. Dica este mai tehnic, a si marcat un gol minunat cu un lob, iar Badea este mai luptator. Joaca din memorie si sint, alaturi de stingaciul Bostina si de agresivitatea echipei de a recupera mingea In terenul advers, tot ce are Steaua mai bun", a comentat AS.
"Acest Real Madrid va avea dificultati In a se califica si se pare ca va trebui sa-si dispute locul cu Steaua", a scris si cotidianul El Mundo Deportivo.
"Steaua, marele dusman din grupa", a titrat site-ul unui post tv spaniol. "Cum Real Madrid nu se trezeste, Steaua poate sa-i stea In git. Pe la Kiev a trecut un compresor implacabil. O mentiune speciala pentru Dica, un jucator dintre aceia care reduc la tacere publicul rival", a comentat Antena 3 TV.
Steaua va Intilni pe Olympique Lyon la 26 septembrie, iar pe Real Madrid la 17 octombrie, ambele partide la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii