Mergi la conţinutul principal

Reliana, 4 ani vechime în frecat mangalul

Mă uitam la poza Relianei Bogdan, apărută în ziarul Obiectiv de joi, 27 aprilie, cu ocazia dizolvării societăţii Rocreativ. Femeia privea în gol, către podea, vizibil îngrijorată. Dar nu, nu vă grăbiţi să credeţi că Reliana Bogdan era îngrijorată de faptul că timp de 4 ani de zile a tocat bani publici fără nici o noimă, ca şef la Rocreativ. Nu, Reliana Bogdan părea îngrijorată în legătură cu viitorul ei. Adică, na, după ce timp de 4 ani ai frecat mangalul aiurea, la conducerea unei societăţi de stat care nu a produs nimic, te cred şi eu că intri niţel în panică după ce pe prăvălie a fost pus lacătul.

Trec peste faptul că ideea în sine de a înfiinţa o firmă din bani publici, care să atragă turişti în Brăila, a fost de la bun început o idee proastă.  Reliana Bogdan este doar o altă persoană care s-a lăsat de mult de muncă, ocupând doar funcţii obţinute pe criterii politice. Pe Reliana partidul (PSD) a numit-o, de fapt nen'su Stancu, după ce a trădat PDL-ul, partidul a tolerat-o şi tot partidul i-a spus acum să plece acasă. Asta, evident, până când tot partidul îi va găsi un nou loc de nemuncă, deşi mă îndoiesc că Reliana nu mai are un vot în CJ de negociat.

Până atunci, însă, Reliana Bogdan, deşi proaspăt şomeră, are motive de bairam. Timp de 4 ani ei i-a mers vechimea, a avut un loc de muncă bine remunerat şi, cel mai important, nu a avut nici măcar 0,0001 răspundere. Dacă treaba nu mergea, Relian Bogdan tot îşi lua leafa. De-a lungul anilor au mai fost voci care au pus la îndoială necesitatea Rocreativ (inclusiv noi, în Scormonitoru), dar să nu vă închipuiţi că Reliana Bogdan nu şi-a luat salariul la timp din cauza acestor critici. Cu siguranţă, dacă nu se ducea pe copcă regimul Bunea Stancu, Rocreativ ar fi fost bine mersi şi în ziua de azi. Aş putea paria că madam Reliana Bogdan s-a visat ieşind la pensie de la Rocreativ. (Vacanţa MARE)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro