Mergi la conţinutul principal

Regulament pentru firmele care asigura transport funerar

Consiliul Local Municipal Braila a aprobat, recent, regulamentul de organizare si desfasurare a serviciilor de transport local efectuate cu vehicule speciale, destinate serviciilor funerare. Potrivit noilor reglementari, fiecare societate care executa astfel de servicii va trebui sa aiba o autorizatie de trasport eliberata de Serviciul deTransport Public Local de Calatori (STPLC), iar redeventa anuala/vehicul va fi de 100 de lei, achitata pina la 30 martie a anului in curs. Ca sa se asigure ca firmele specializate in transport funerar nu vor abuza de situatia in care se afla familiile celor decedati, practicind tarife exagerate, consilierii au stabilit ca "STPLC va urmari ca societatile de transport funerar sa practice tarife care sa tina cont de situatia economico-sociala a municipiului, intervenind atunci cind este cazul".
Autorizatia de transport se elibereaza pentru o perioada de cel mult 5 ani, putind fi prelungita la cerere, cu verificarea indeplinirii conditiilor initiale de emitere. La aceasta data, in municipiu functioneaza 7 societati comerciale care ofera servicii de transport funerar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro