Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reglare de conturi in lumea interlopa

Suraj Gheorghe, un "baiat bun" cunoscut in "lumea buna" din Centru, a fost tinta unei reglari de conturi in stil mafiot, ieri noapte, cind masina sa a fost stropita cu benzina si incendiata, chiar in fata casei si a ars ca o torta.
Politia are din nou de anchetat un atac mafiot, asemanator cu cel comis asupra comisarului Iorga - atac ramas, chiar si dupa un an si jumatate, tot cu "autori necunoscuti". Cea mai recenta victima a interlopilor este Suraj-Costel Gheorghe, 31 ani, care s-a trezit, putin dupa miezul noptii, cu autoturismul "Daewoo Nubira II" arzind cu vilvatai.
Inca socat si, totodata, revoltat de actiunea de intimidare, Suraj ne-a declarat, ieri: "Eram in casa cu sotia, copilul nostru de doua luni, fratele meu, cumnata si copilul lor, de 5 anisori. Pe la ora 1.00, am auzit niste bubuituri in poarta si, cind am iesit, am vazut masina arzind. Flacarile erau foarte mari si am sarit cu totii sa le stingem, fiindca bateau direct in contorul de gaze."
La 1.05, pompierii de la Detasamentul Braila 1, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), au descins cu o autospeciala pe Vadul Olangeriei, la nr. 27 bis, si s-au luptat cu flacarile pina la 1.30, cind au lichidat incendiul. Surse din cadrul ISU ne-au precizat ca, potrivit primelor investigatii, se exclude ipoteza unui incendiu izbucnit accidental din pricina vreunui scurtcircuit. Specialistii sustin ca masina a fost stropita din belsug cu benzina, pe portbagaj si in zona rezervorului, apoi a fost incendiata de persoane necunoscute.
Tinta atacului, Suraj, ne-a declarat: "Am avut niste probleme cu liderul gruparii din Lacu Dulce, din cauza unor jante de masina. A fost o incurcatura, iar el mi-a cerut 2.000 euro, ca sa ma ierte. La vreo doua zile, l-am sunat si l-am intrebat cum ramine cu banii, dar el a zis ca nu vrea nici un leu de la mine. Probabil o fi crezut ca-l inregistrez, sa-l dau pe mina Politiei. Zilele trecute a trimis vorba ca va trimite doua "sageti" care ma vor "aranja". Voi merge in audienta la seful Politiei si voi depune reclamatii si la Bucuresti, daca la Braila nu se va rezolva nimic. Am trimis de-acasa femeile si copiii, ne-am strins furcile pe linga casa si daca vor intra peste noi in curte, ne vom apara singuri!"
Contactat de redactorul de la "Obiectiv", pentru a-si expune punctul de vedere vizavi de acuzatiile aduse de Suraj, liderul gruparii din Lacu Dulce a marturisit: "In urma cu vreo 4-5 luni, am dus jantele de la "Volkwagen" la un atelier, pentru reparatii. Suraj s-a dus la atelier si l-a mintit pe meserias ca l-as fi trimis sa le ridice in locul meu, apoi Suraj a vindut jantele altor persoane. Dupa citeva zile, m-a sunat un amic din Lacu Sarat ca venisera indivizii respectivi, pentru a le vinde. El le-a recunoscut si le-a oprit, iar complicii lui Suraj au fugit. Dupa ce mi-a telefonat amicul meu, am urcat in masina si am gonit spre Lacu Sarat. Atunci mi-am pierdut ceasul. L-am intilnit pe Suraj la gala de box "Arde Braila II" si i-am spus ca-mi datoreaza un ceas de 2.000 euro. Dupa citeva zile, am vorbit cu el la telefon si i-am zis sa o lase balta cu banii, fiindca imi gasisem ceasul si il dusesem deja la reparatii. L-am iertat atunci si nu l-am dat pe mina Politiei, iar acum face asa ceva... Nu stiu ce sa cred despre acuzatiile extrem de grave pe care mi le-a adus. Nu este exclus ca Suraj sa fi fost sfatuit de vreun "prieten" de-al meu, sa ma acuze de asemenea fapte. El a ramas, probabil, marcat de intilnirea cu mine, cind i-am cerut sa-mi ia alt ceas de 2.000 euro, iar acum considera ca ma cobor la un asemenea nivel, sa-i incendiez masina aia care valoreaza cit o roata a masinii mele. Daca exista vreo proba care sa ma incrimineze, eu ma pun la dispozitia anchetatorilor, dar tin sa precizez ca sint nevinovat si il voi actiona in instanta pe individ, pentru calomnie."
Surse din cadrul Inspectoratului de Politie ne-au precizat ca judiciaristii au intocmit un dosar de cercetare penala, pentru a elucida imprejurarile evenimentului si pentru a-i identifica pe autori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii