Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic spune ca Dinamo este pregatita in proportie de 85 la suta

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, pentru presa portugheza, ca este "multumit" de stagiul de pregatire din Portugalia, apreciind ca dinamovistii sint pregatiti in proportie de 85 la suta in vederea dublei manse cu Benfica Lisabona, din 16-imile Cupei UEFA.
"A fost un stagiu de pregatire bun, cu jocuri competitive in fata unor echipe excelente. Echipa se afla la un nivel de 85 la suta, mai ales in ceea ce priveste pregatirea fizica si este normal sa fie altfel la meciul cu Benfica, pentru ca este un joc special si foarte important", a spus Rednic, la incheierea stagiului de pregatire al echipei Dinamo de la Rio Maior.
Site-ul www.sportugal.com noteaza ca Dinamo a stat doua saptamini in Portugalia, in care a jucat cinci meciuri si a obtinut toate rezultatele posibile, victorie, remiza si infringeri.
Pentru Rednic este important ca Dinamo sa nu primeasca gol in meciul cu Benfica si daca este posibil sa marcheze pe stadionul Da Luz, unde crede ca echipa sa va fi supusa unei mari presiuni.
"Ideal ar fi sa nu primim gol si daca este posibil sa marcam in primul meci de pe Da Luz pentru a putea decide calificarea la Bucuresti, dar sint realist, am certitudinea ca Benfica va exercita o presiune mare asupra echipei noastre, cu sprijinul suporterilor sai care vor umple stadionul", a afirmat Rednic.
Rednic a mai spus ca Dinamo este o echipa foarte motivata si are jucatori foarte buni din punct de vedere calitativ, "care sint uniti ca o familie".
Site-ul mentionat noteaza ca in ultimele zile la Rio Maior, echipa a fost insotita de presedintele clubului Cristian Borcea (n.r. - Borcea este director general), care a jucat "fotbal-tenis" cu unii jucatori din lotul roman. Pentru Rednic, prezenta liderului clubului este "importanta" si arata ca la echipa este o "atmosfera buna".
Rezultatele dinamovistilor in cadrul turneului din Portugalia au fost urmatoarele: 0-1 cu Vitoria Guimaraes, 0-0 cu Lokomotiv Moscova, 0-1 cu Academica Coimbra, 1-0 cu Uniao Leiria si 3-0 cu Rio Maior.
Benfica este adversara echipei Dinamo in 16-imile Cupei UEFA. Prima mansa dintre Benfica si Dinamo se va disputa in 14 februarie, la Lisabona, returul fiind programat la 22 februarie, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii