Mergi la conţinutul principal

Redeschidem “Căsuţa cu cărţi”. Fii voluntar pentru o zi!

• petrece o zi de vacanţă în biblioteca în aer liber din Grădina Mare, printre iubitori de lectură, mai mici sau mai mari, iar în schimb, pe lângă satisfacţia unei zile reuşite, vei primi şi diplomă de voluntar

 

A venit vacanţa, iar cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr” în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila se pregătesc să redea startul campaniei “Puneţi mâna pe o carte!”. Locaţia unde vă dăm întâlnire şi în această vară este tot Grădina Mare, mai exact în zona foişorului, acolo unde veţi regăsi ”Căsuţa cu cărţi”, aceeaşi căsuţă din lemn care aşteaptă să adăpostească din nou cele mai cunoscute şi îndrăgite volume scrise pentru copii şi adulţi. Fie că vorbim de scriitori brăileni, români sau străini, clasici sau contemporani, fie că sunt basme, poveşti, nuvele, romane celebre, trilogii fantasy sau cărţi de dezvoltare personală, şi în acest an oferta este bogată, deoarece “Căsuţa cu cărţi” - 2019 îşi păstrează scopul declarat la începutul proiectului, şi anume de a stimula interesul pentru lectură în rândul copiilor, tinerilor şi adulţilor. Regulile sunt aceleaşi ca şi anul trecut: brăilenii vor veni în Grădina Mare, îşi vor alege un volum şi se vor putea duce în orice loc din parc pentru a se bucura de lectură. La finalul activităţii, cartea va fi înapoiată, iar în ziua următoare sau în altă zi o pot împrumuta din nou şi pot continua să citească.

Fii voluntar pentru o zi!

Pentru a redeschide “Căsuţa cu cărţi” însă, avem nevoie de voluntari. Aşa că dam şi startul unei campanii de recrutare din rândul elevilor şi studenţilor care vor să se implice efectiv în acest inedit proiect. Vă provocăm astfel să petreceţi o zi de vacanţă în biblioteca în aer liber din Grădina Mare, printre iubitori de lectură, mai mici sau mai mari, iar în schimb, pe lângă satisfacţia unei zile reuşite, veţi primi şi diplome de voluntari! Mai mult, putem oferi şi posibilitatea de promovare a unor proiecte proprii sau de grup, a unor creaţii sau realizări deosebite.

Aşadar, cochetezi sau chiar ai succes în domenii precum literatura, muzica, fotografia, pictura, sportul, ştiinţa sau tehnica şi vrei să faci cunoscut lucrul acesta, nimic mai simplu: fii o zi voluntar în Căsuţa cu cărţi şi noi îţi punem la dispoziţie platforma online a Asociaţiei Pentru Adevăr.  Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un e-mail la adresa voluntar@obiectivbr.ro, iar un responsabil al proiectului te va contacta şi veţi stabili împreună detaliile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro