Mergi la conţinutul principal

Record pentru Vogue: Numărul din septembrie al revistei americane va avea 916 pagini

Numărul revistei Vogue din septembrie 2007, care cântăreşte 2,27 kilograme şi are 840 de pagini, era până acum cea mai voluminoasă revistă ce a fost publicată vreodată.
"Cea mai voluminoasă revistă publicată vreodată" o va avea pe copertă pe diva pop Lady Gaga şi va fi disponibilă la standurile de presă din Statele Unite începând din 21 august.
Paradele de modă din sezonul de toamnă vor începe în luna septembrie la New York şi vor continua cu cele de la Milano şi Paris.
Editorul-şef al ediţiei americane Vogue este celebra Anna Wintour.
Vogue este o revistă de modă şi lifestyle publicată în mai multe ţări din lume de editorul Condé Nast. În fiecare lună, Vogue abordează un subiect specific din domeniul modei, al stilului de viaţă sau al designului.
Revista Vogue a fost lansată în 1892, în SUA, de Arthur Baldwin Turnure, şi iniţial apărea săptămânal. După moartea lui Arthur Baldwin Turnure, revista a ajuns în posesia lui Condé Nast, cel care a înfiinţat actualul trust ce îi poartă numele, acesta dezvoltând treptat publicaţia. Cea mai mare schimbare adusă de Nast a fost aceea de a scoate revista pe piaţă o dată la două săptămâni. La începutul anilor 1910, Vogue a fost lansată şi în Marea Britanie, apoi în Spania şi ulterior în Franţa, unde s-a bucurat de un mare succes. În 1973, Vogue a devenit o revistă lunară.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro