Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Record de medalii la Nationalele de tineret

In editia din acest an a Nationalelor de Atletism pentru tineret, sportivii CSM-ului si-au depasit rezultatele programate. Cea mai mare surpriza a produs-o Anamaria Caragata, care a cistigat titlul national in proba de 100 m garduri. Asa cum era de asteptat, proba similara masculina, cea de 110 m garduri, a fost o afacere in familia CSM-ului brailean care, practic, a monopolizat podiumul. Titlul national a fost cucerit de Aurel Baciu, vicecampion a devenit Ionut Vlaicu, iar medalia de bronz i-a revenit lui Paraschiv Eftimie. Gruparea braileana a mai obtinut 3 medalii de argint prin Anamaria Ionita la 400 m plat si 400 m garduri si prin Ramona Anghelas la aruncarea sulitei.
"Rezultatele sint peste asteptari. Cu 6 sportivi am obtinut 7 medalii si am depasit in performante multe grupari "tari" din tara, care au conditii de antrenament mult mai bune in perioada de vara", a declarat Tinca Amza, directorul CSM-ului.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii