Mergi la conţinutul principal

Recital vocal la Casa de Cultură

* evenimentul are loc astăzi, 4 decembrie, începând cu ora 14.00 și va putea fi urmărit online pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Municipiului Brăila

 

Astăzi, 4 decembrie, Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează un recital vocal al sopranei Edith Adetu, doctorand al Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania Brașov. Evenimentul va avea loc la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă, începând cu ora 14.00 și va putea fi urmărit online pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Municipiului Brăila, la adresa facebook.com/culturabraila.

Recitalul va fi susținut în cadrul programului doctoral Teatrul liric italian: ipostaze interpretative. Artista va fi acompaniată la pian de Ludmila Calalb, maestru corepetitor la Teatrul Național de Operă și Operetă Nae Leonard din Galați, coordonator științific fiind prof. dr. Maria-Petruța Coroiu.

Programul include lucrări de Giulio Caccini, Antonia Vivaldi, Georg Friedrich Handel, Christoph Willibald Gluck, Giovanni, Paisiello, Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Vincenzo Bellini, Gaetano Donizetti și Giuseppe Verdi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro