Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recital sustinut la biserica "Sf. Treime" de elevi si profesori ai Liceului "Hariclea Darclee"

Astazi, incepind cu ora 18.00, in sala mare a bisericii crestine baptiste "Sfinta Treime", de pe strada Belvedere, va avea loc un recital vocal-instrumental sustinut de elevi si profesori ai Liceului de Arta "Hariclea Hartulari Darclee". Vor evolua elevii Eliza Pirosca (vioara), Diana Lavinia Preoteasa (pian), Alice Sapcaliu (pian), Marta Pirosca si Robert Caloian, precum si profesorii Mariana Chirman, Luminita Negrea, Ionel Filip si Iosif Cojocaru.
Evenimentul cultural este prilejuit de sosirea la Braila a primei echipe de stomatologi voluntari din Dallas, Texas, membri ai organizatiei umanitare neguvernamentale "ServingHIM". Timp de patru zile, dr. Richard (Dick) McFarland, dr. Arlet Dunsworth si dr. Kiamesha McClella, impreuna cu igienistii Traci Cahill si Rebecca Garvin si alti noua membri ai echipei din Dallas au muncit ore in sir, oferind asistenta medicala si ingrijiri urgente pentru aproape 200 de pacienti de toate virstele. Lucrarile dentare efectuate au vizat igienizarea dintilor, extractii si plombari. Echipa din Dallas a fost condusa de dr. Richard McFarland si Kevin White, membri in bordul organizatiei "ServingHIM".
Voluntarii americani sosesc in orasul nostru de noua ani, pe propria cheltuiala, in cadrul unor programe umanitare realizate in colaborare cu Clinica "Diaconia" si asociatia braileana omonima. Medicamentele, precum si materialele folosite sint, in mare parte, donate de americani. "ServingHIM" a donat sute de mii de euro pentru constructia noii clinici, de pe strada Belvedere, cladirea fiind aproape terminata.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii