Mergi la conţinutul principal

Recital de goluri în etapa a doua a Ligii a V-a

În etapa a doua a Ligii a V-a s-au marcat 62 de goluri, un prim record pentru începutul de sezon competiţional. Iar după primele două runde lidere sunt două formaţii care nu prea au mai cochetat cu această poziţie în ultimele sezoane competiţionale, Spicul Râmnicelu şi Comagrim Dudeşti. În prima serie sunt însă patru formaţii cu câte 6 puncte, în cea de a doua sunt trei grupări iar departajearea, deocamdată s-a făcut după criteriul golaverajului. Spicul Râmnicelu şi Siretul Vădeni au realizat scorul etapei în seria întâi, ambele au câştigat cu 7-0, cu menţiunea că gruparea din Râmnicelu s-a impus cu acest scor în deplasare la Dinamo Salcia Tudor iar Siretul Vădeni pe teren propriu în partida cu Stanriz Stăncuţa. Marcel Gheorghe, Băbătie şi Mihai Iordache au semnat golurile în urma cărora CF Brăila II s-a impus în disputa cu Tricolorul Lanurile. Nou înfiinţata Speranţa Măxineni a remizat, 1-1, la FC Tufeşti iar Romgal Romanu după ce a condus cu 2-0 la pauză graţie golurilor marcate de Manea (min. 2) şi Stăvărache (min. 23), a încheiat, de asemenea, la egalitate, 2-2, partida de la Dunărea Tichileşti, formaţie pentru care, în repriza a doua au înscris Tudor (min. 52) şi Sfârtoc (min. 62). În seria a doua, după golul marcat de V. Bosoi, Voinţa Şuţeşti a condus cu 1-0 la Ianca însă Priceputu a egalat pentru Viitorul II şi meciul s-a încheiat nedecis, 1-1. Voinţa Deduleşti, pentru care au marcat Drăgan (min. 8), Răileanu (min. 38, 58) şi Bărbieru (min. 52) a câştigat cu 4-1 partida de pe teren propriu cu Spicul Zăvoaia, însă scorul nu a reflectat întocmai realitatea din teren pentru că oaspeţii au irosit multe situaţii de a înscrie în prima repriză.

Rezultatele înregistrate în etapa a 2-a:
Seria I:
Dinamo Salcia Tudor - Spicul Râmnicelu 0-7
Tractorul Viziru - Dacia Berteşti 0-2
Şoimii Unirea - Dunărea Gropeni 1-5
Dunărea Tichileşti - Romgal Romanu 2-2
Siretul Vădeni - Stanriz Stăncuţa 7-0
CF Brăila - Tricolorul Lanurile 3-0
FC Tufeşti - Speranţa Măxineni 1-1
Clasament: 1 Spicul Râmnicelu 6 puncte (golaveraj 20-2), 2 Siretul Vădeni 6 (11-3), 3 CFR Brăila 6 (6-1), 4 Dacia Berteşti 6 (6-3).
Seria a II-a:
FC Urleasca - Voinţa Bărăganul 4-2
Voinţa Făurei Sat - Voinţa Plopu 4-1
Comagrim Dudeşti - AS Bordei Verde 3-1
Victoria Deduleşti - Spicul Zăvoaia 4-1
AS Jirlău - Viitorul Galbenu 5-2
Viitorul Ianca - Voinţa Şuţeşti 1-1
Viitorul Cireşu - Vulturul Horia 1-1
Clasament: 1 Comagrim Dudeşti 6 puncte (golaveraj 8-2), 2 Victoria Deduleşti 6 (6-2), 3 FC Urleasca 6 (6-2).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro