Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reciclarea nu este o solutie, in politica

Consilierul local municipal liberal Constantin Teodorescu nu este de acord cu revenirea in partid a lui Theodor Stolojan, pe o functie de lider, fie ea aceea de presedinte executiv, sau doar de lider de imagine. Asta, in contextul in care, marturiseste Teodorescu, nu a fost de acord cu excluderea lui Stolojan si a lui Valeriu Stoica din PNL, considerind-o o decizie cu totul neinspirata si paguboasa pentru imaginea partidului. "Consider mult mai interesanta si poate mai eficienta pentru PNL revenirea domnului Valeriu Stoica intr-o echipa care sa contureze mai clar si mai coerent traseul pe care PNL-ul ar trebui sa si-l aleaga incepind de la 1 ianuarie 2007. Am convingerea ca atit experienta politica a domniei sale, cit si intuitia, dovedite ca fiind salvatoare pentru PNL in citeva rinduri, il recomanda ca pe un fost presedinte ale carui opinii privitoare la evolutia PNL trebuie sa fie cintarite cu mare atentie", declara consilierul liberal.
Cit o priveste pe Mona Musca, Teodorescu, liberalul brailean, apreciaza posibila revenire a acesteia in partid ca fiind inoportuna: "Increderea, ca si virginitatea, se poate pierde o singura data. Ceva ma face sa cred ca prima dragoste si primul angajament semnat la Securitate sub un nume conspirativ, fie el si pentru informari privind frecventa ridicarii gunoiului din cartier, nu sint banale evenimente care pot fi incetosate de amnezii selective, impardonabile chiar si pentru o virsta mai inaintata".
Teodorescu nu crede in reciclarea fostilor lideri, fie ei si de imprumut, vazuta de unii ca un remediu pentru erodarea naturala si perfect previzibila de altfel a partidului la guvernare. El considera ca aceasta varianta de lucru "are in realitate intelesuri mult mai deplorabile pentru imaginea PNL, promovind falsa impresie a unei lipse totale de posibili politicieni de succes din noua generatie. Falsa, pentru ca intre lipsa totala a acestora si neglijarea sau inabilitatea in promovarea lor, este o diferenta ca de la cer la pamint".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii