Mergi la conţinutul principal

Reabilitarea Bulevardului Dorobanţi se face conform proiectului

, ci doar dat cu var * Simionescu spune că nici nu se pune problema de aşa ceva şi că, dimpotrivă, soluţiile care se aplică pe Dorobanţi sunt folosite cu succes şi la Bucureşti, dar şi în alte capitale europene

Primarul Aurel Simionescu se declară surprins de recentele declaraţii ale senatorului Constantin Cibu, făcute cu referire la modul în care se realizează reabilitarea Bulevardului Dorobanţi. Reamintim că, în cadrul unei conferinţe de presă, fostul primar Constantin Cibu a făcut afirmaţia că, din câte ştie el, liniile de tramvai de pe Bulevardul Dorobanţi nu sunt montate aşa cum se specifica iniţial în proiect, ci după o soluţie mai proastă, dar la aceeaşi bani. De asemenea, Cibu a spus că are informaţii că nici canalul colector nu va fi reabilitat, ci doar va fi dat cu var. În replică, primarul Aurel Simionescu a răspuns că nu se aştepta la asemenea declaraţii de la un fost primar şi, mai ales, un fost inginer. De asemenea, actualul edil şef a ţinut să precizeze că soluţia tehnică pentru liniile de tramvai este cea pe care a ales-o proiectantul, care a fost aprobată, care s-a aplicat şi la Bucureşti şi Copenhaga, şi că în niciun caz nu e vorba de ceva mai prost la aceeaşi bani. Totodată, primarul Simionescu a punctat faptul că, în funcţie de specificul fiecărei zone, canalul colector va fi reabilitat, nu doar dat cu var: "Soluţia e cea folosită la Bucureşti şi Copenhaga, încastrarea în ciment, deci chiar nu se pune problema de ce vorbeşte domnul Cibu. La canalul colector, sunt diferite bucăţi, în care vom aplica diferite soluţii de reabilitare, în funcţie de ce e nevoie, însă în niciun caz nu se va da doar cu var. Mă surprind declaraţiile lui în calitate de fost primar şi de fost inginer. Nu mă aşteptam la aşa ceva".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro