Mergi la conţinutul principal

Rețete marca Vîrlan-Kenan

Biban de mare și risotto de sfeclă

Ingrediente:
File de Biban de mare
Orez:100 g
Sfecl
ă - 75 g
Ceap
ă - 5 g
Usturoi - 2 g
Parmezan - 7 g
Ulei de m
ăsline -5 ml
Unt - 5 g
Stock de pui sau pe
ște (supă de bază)
Vin alb sec- 5 ml
Sare-2 g
Piper -1g
Ment
ă proaspătă-3 g

Mod de preparare

Fileul de biban se presărează și se face la grill.
Se c
ălește ceapa și usturoiul. Se adaugă orezul și sfecla. Se stinge cu vin șI se pune puțin câte puțin stock de pește până devine aldente orezul. Se adaugă untul și parmezan șI se amestecă până devine cremos.

 

 
Creveți în sos tomat picant

Ingrediente
Creveți -12 bucăți calibru 16/20
Ro
șii - 300 g
Ceap
ă -3 g
Ardei iute -2 buc
ăți
Usturoi -2 g
Busuioc -2 g
Ulei de m
ăsline - 3 ml
Unt -5 g
Vin alb
Suc de ro
șii - 200 ml

Mod de preparare

Se călește ceapa și usturoiul, se adaugă roșiile și se stinge cu vinul. Se adaugă sosul de roșii, sare, piper, busuioc, ardei iute. Se așeazș creveții, șI se lasă să fiarbă timp de 5 minute maxim.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro