Mergi la conţinutul principal

Reînnoiri de mandate în CA la Administraţia Zonei Libere Brăila

• asta au aprobat, recent, consilierii municipali, prin vot secret, după o evaluare ce a avut loc în luna octombrie • interesant este că din cei patru membri care au solicitat reînnoirea mandatelor, unul s-a retras • pe funcţii au rămas directorul “Zona Liberă” Brăila, PSD-istul Florin Mircea, Eugen Daniel Iacomi şi Nicolae Sloată

 

Membrii CLM Brăila au aprobat, recent, reînnoirea mandatelor pentru o parte din componenţa Consiliului de Administraţie de la Regia Autonomă Administraţia Zonei Libere. Aşa cum am anunţat într-o ediţie anterioară, membrii CA au solicitat reînnoirea mandatelor, însă se pare că unii s-au răzgândit pe parcurs, astfel că în rândul celor mandataţi din nou se numără doar directorul “Zonei Libere”, PSD-istul Florin Mircea (consilier judeţean), Eugen Daniel Iacomi care era preşedintele CA şi Nicolae Sloată.

Precizăm că în şedinţa ordinară a CLM din luna septembrie a fost aprobată iniţierea procedurii de evaluarea a membrilor CA de la “Zona Liberă”, ca urmare a faptului că aceştia au solicitat reînnoirea mandatului. Comisia de evaluare s-a întrunit în perioada 8-10 octombrie pentru a analiza rapoartele de activitate pentru perioada mandatului ce tocmai s-a încheiat depuse de fiecare candidat în parte. Ulterior s-a fixat data de 11 octombrie pentru susţinerea unui interviu, la sediul Primăriei Brăila. Ei bine, la această etapă, PNL-istul Adrian Rădulescu a decis să nu se prezinte, fără a face vreo solicitare de amânare a interviului.

“În cadrul interviului membrii Comisiei de evaluare, pentru a evalua cunoştinţele, aptitudinile şi experienţa candidaţilor au adresat întrebări acestora respectând Planul de interviu, iar răspunsurile au fost consemnate în scris de de secretarul comisiei”, se arată în raport, cu precizarea că s-a încheiat un proces verbal. Punctarea candidaţilor s-a realizat cu note de la 1 la 5, fiecare notă având următoarea semnificaţie: 1 - novice; 2 - intermediar; 3 - competent; 4 - avansat şi 5 - expert. Pragul de trecere a fost de minim 30 de puncte. Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, punctajul final al candidaţilor şi clasificarea la poziţia de membru în Consiliul de Administraţie al RA “Administraţia Zonei Libere” Brăila a fost următoarea: 1) Florin Mircea - punctaj 49,6; 2) Eugen Daniel Iacomi - 43,8; 3) Nicolae Sloată - 43,4; în timp ce fostul consilier judeţean PNL Adrian Neagu Rădulescu a fost declarat absent şi nu a primit niciun punctaj.

Precizăm că din comisia de evaluare au făcut parte: secretarul municipiului Ion Drăgan (preşedinte), directorul de la Direcţia Tehnică - Marius Termegan, directorul executiv al Direcţiei Finanţelor Publice - Vasilica Gurgu, şeful serviciului UMMSCUP - Diana Ivanciu şi şeful biroului Resurse Umane - Adrian Lujanschi (membri). Secretariatul Comisiei a fost asigurat de Carmen Mihaela Dumitrache, consilier în cadrul Biroului Resurse Umane.

Reînnoirea mandatelor la R.A. Administraţia Zonei Libere Brăila s-a efectuat în cele din urmă în cadrul şedinţei ordinare a CLM din luna octombrie, prin vot secret, astfel: Florin Mircea a obţinut 23 voturi “pentru” şi 2  “împotrivă”, Eugen Daniel Iacomi a obţinut 23 voturi “pentru” şi 2  “împotrivă” şi Nicolae Sloată - 22 voturi “pentru” şi 3 voturi “împotrivă”.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate.

Reamintim că până de curând componenţa CA a “Zonei Libere” Brăila arăta în felul următor: preşedinte Eugen Iacomi, membri - Florin Mircea, Mariana Adam, Adrian Rădulescu, Nicolae Sloată şi secretar - Valentina Mihaela Sloată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro