Mergi la conţinutul principal

RCS&RDS extinde viteza de transfer a datelor si reduce cu 25% tarifele abonamentelor pentru Internet

Operatorul de comunicatii RCS&RDS a extins, ieri, cu pina la 2,5 ori viteza de transfer a datelor in cazul abonamentelor de acces la Internet pentru clientii persoane juridice si a redus, cu pina la 25%, tarifele la toate pachetele de servicii adresate acestui segment de piata, a anuntat compania.
Astfel, pachetele RDS.Net Acces pentru companii sint tarifate cu 15, 22 si 30 euro/luna (fara TVA) si asigura viteze de transfer a datelor de 10, 15 si 20 Mbps, potrivit unui comunicat al companiei. Totodata, abonamentele de acces la Internet includ pina la patru linii telefonice fixe si patru telefoane mobile.
"Aceste linii au abonamentul gratuit si le permit clientilor trafic nelimitat in retelele RDS.Tel si Digi.Mobil", se mai spune in comunicat.
RCS&RDS completeaza oferta pentru segmentul persoanelor juridice cu serviciile de gazduire server (colocare) in noul data-center al companiei, prin care, la un tarif lunar de 100 euro, se asigura acces in reteaua metropolitana la viteze de pina la 100 Mbps, precum si cu cele de gazduire pagini web si posta electronica (e-mail), ale carui tarif lunar pornesc de la 3 euro pentru un spatiu total gazduit de 800 MB.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu