Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razvan Lucescu a condus primul antrenament al FC Brasov in 2008

Tehnicianul Razvan Lucescu a condus, vineri, primul antrenament al echipei FC Brasov pe anul 2008 si a declarat ca nu va pleca la o alta formatie, in ciuda informatiilor vehiculate in ultima perioada conform carora ar urma sa preia FC Dinamo, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cu toate acestea, Lucescu nu a negat faptul ca s-a intilnit, joi seara, cu directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, precizind ca este dreptul lui sa aiba prieteni care lucreaza la alte cluburi.
"M-am tinut departe de orice declaratii pe aceasta tema si chiar vreau sa punct punct acestor discutii. Nu plec de la FC Brasov, ma simt extraordinar aici si m-am saturat de atitea speculatii. Este dreptul meu sa am prieteni, sa ma intilnesc cu ei si sa stam de vorba, chiar daca ei muncesc la alte cluburi. De aici insa si pina la o plecare a mea de la Brasov este cale lunga. Am de gind sa ramin o perioda lunga de timp la aceasta echipa, dar pentru asta trebuie sa facem treaba buna si sa reusim tot ce ne-am propus", a spus Lucescu.
De la primul antrenament din acest an al formatiei din Liga a II-a a lipsit portughezul Paulo Adriano, care a fost invoit de Razvan Lucescu. Tehnicianul l-a avut insa la sedinta de pregatire pe atacantul echipei Unirea Dej, Adrian Borostean, in virsta de 19 ani, aflat in probe. Noua achizitie a gruparii FC Brasov, mijlocasul brazilian Fabio de Matos Pereira "Fabinho" transferat de la Anorthosis Famagusta, se va alatura lotului condus de Razvan Lucescu la inceputul saptaminii viitoare.
Pe 21 ianuarie, formatia brasoveana va pleca in primul stagiu de pregatire, programat la Valencia, acolo unde va sta zece zile si va juca patru partide amicale, printre adversari numarindu-se Levante (Primera Division), Hercules (Segunda Division) si Castelon (Segunda Division).
La revenirea din Spania, jucatorii lui Razvan Lucescu se vor pregati timp de cinci zile la Brasov, pentru ca pe 5 februarie sa plece intr-un turneu in Italia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii