Mergi la conţinutul principal

Raziile de week-end au fost în toi. Mascaţii au dat năvală în discoteci

• faptele cu violenţă au fost ţinute în frâu de echipaje de poliţişti porniţi în misiune în locurile de distracţie • aproape 150 de persoane au fost legitimate

 

Zeci de petrecăreţi au fost luaţi la bani mărunţi de poliţişti, în acest week-end. Aproape 150 de persoane aflate în locurile de distracţie au fost legitimitate, iar amenzile au curs pentru indivizii puşi pe scandal. Şi şoferii aflaţi în trafic s-au aflat în vizorul oamenilor legii.

Vineri şi sâmbătă, poliţiştii de proximitate, de la rutieră, precum şi de la poliţiile orăşeneşti şi secţiile de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au desfăşurat acţiuni atât în municipiu, cât şi în judeţ. Unităţile cu profil discotecă, club sau cafe-bar au fost cele care au primit vizita forţelor de ordine. S-a acţionat  pentru verificarea modului în care îşi desfăşoară activitatea societăţile comerciale şi pentru combaterea infracţiunilor săvârşite cu violenţă.

De asemenea, s-a acţionat şi pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării regulilor de circulaţie. În cele două zile, poliţiştii au controlat 25 de societăţi comerciale tip cafe-bar şi discotecă, au legitimat 146 de persoane, dintre care 74 au fost controlate corporal sumar. Au fost controlate 81 de autovehicule în trafic şi s-au verificat 7 agenţi de pază.

Poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală

de 20.640 lei. Dintre acestea, cele mai multe, 29 la număr, s-au dat la Legea 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Alte 22 de amenzi au fost destinate conducătorilor auto teribilişti, fiind aplicate conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, A fost ridicat în vederea suspendării un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii au fost cu ochii şi pe elevi, acţionând vineri la 7 unităţi de învăţământ unde au purtat discuţii cu factorii de conducere în scopul identificări elevilor problemă. Au fost depistaţi 2 elevi care absentau nejustificat de la cursuri, iar alţi 10 au fost consiliaţi şi atenţionaţi cu privire la modul de comportare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro