Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razii in piete si baruri

Weekend-ul trecut, Politia si Jandarmeria au organizat mai multe actiuni in municipiu si judet, pentru a-i pune cu botul pe labe pe scandalagii si a-i prinde cu mita-n sac pe negustorii necinstiti.
"In Piata Halelor si Piata Saraca au fost depistati Ion C., Florentin L., Vasile I. si Dimitrica T., care comercializau tigari de diferite marci fara documente de provenienta. In aceeasi zi, lucratorii din cadrul Birourilor de Politie Urbana si Investigatii Criminale, Impreuna cu luptatori DPIR si agenti de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi, au organizat o actiune preventiva, pentru asigurarea ordinii si linistii publice. Au fost legitimate 153 de persoane, din care 17 au fost conduse la sediu pentru verificari, au fost efectuate controale la 37 unitati comerciale cu profil cafe-bar si internet-cafe si au fost verificate In trafic 8 autoturisme", ne-au relatat surse din cadrul Politiei Judetului.
Oamenii in uniforme au destramat 13 grupuri de indivizi care cautau scandal si au tras 35 de amenzi, In valoare totala de aproape 4.000 de lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii