Mergi la conţinutul principal

Razii de weekend. Poliţiştii au oprit în trafic 200 de autovehicule

• vineri şi sâmbătă, poliţiştii şi jandarmii brăileni au legitimat 280 de persoane, au dat amenzi de 24.000 lei şi au verificat 11 unităţi de învăţământ • 12 elevi au fost prinşi absentând de la ore

 

Sute de tineri legitimaţi şi sute de autovehicule oprite în trafic – acesta este bilanţul acţiunilor poliţieneşti desfăşurate în weekendul trecut.

Potrivit sinsp. Laura Dan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în zilele de vineri şi sâmbătă, 4 şi 5 mai 2018, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au verificat 47 de societăţi comerciale, au legitimat 280 de  persoane şi au oprit în trafic peste 200 de autovehicule, 80 dintre şoferi fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Pe parcursul celor două zile de razii, poliţiştii au constatat 74 de contravenţii, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 24.000 de lei.

„Dintre amenzile aplicate, 49 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 14 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 11 la alte acte normative”, precizează sursa citată.

Pe de altă parte, în ziua de vineri, 4 mai 2018, poliţiştii Biroului Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au desfăşurat mai multe acţiuni pe raza municipiului, în special în zona şcolilor, pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar. Poliţiştii au verificat 11 unităţi de învăţământ, purtând discuţii cu conducerea şcolilor şi au controlat 11 paznici. Oamenii legii au depistat nu mai puţin de 12 elevi care absentau nejustificat de la orele de curs.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro