Mergi la conţinutul principal

Razii de weekend: pieţe, discoteci şi baruri, controlate de poliţişti şi jandarmi

poliţiştii brăileni acţionează, în fiecare weekend, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică • peste 280 persoane au fost legitimate, fiind aplicate amenzi în valoare de 18.000 lei • un permis de conducere a fost reţinut

 

În weekendul abia încheiat, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul acestor activităţi, au fost verificate 45 de societăţi comerciale, legitimate peste 280 de persoane, dintre care 5 au fost controlate corporal sumar, oprite în trafic şi controlate 226 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 79 deşoferi. Mai mult, aceştia au constatat 57 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de circa 18.000 lei.

Dintre amenzile aplicate,19 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 36 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 2 la alte acte normative. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut un permis de conducere, trei certificate de înmatriculare şi au ridicat în vederea confiscării 28 kg de carne de porc, în valoare de 540 lei, pentru care nu existau documente de provenienţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro