Mergi la conţinutul principal

Razii de weekend. 35 de cafe-baruri şi discoteci călcate de „mascaţi”

• forţele de ordine au legitimat 143 de persoane suspecte şi au dat amenzi de 4.650 lei • totodată, poliţiştii au confiscat o tonă şi jumătate de legume şi fructe 

 

Vineri şi sâmbătă, 7 şi 8 octombrie 2016, poliţiştii brăileni au continuat acţiunile pentru prevenirea faptelor antisociale şi asigurarea liniştii şi siguranţei cetăţenilor din municipiu şi judeţ.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, raziile – la care au participat poliţişti de la Ordine Publică, Proximitate, Serviciul Rutier, precum şi de la poliţiile orăşeneşti, secţiile de poliţie rurală arondate şi subofiţeri de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila - au vizat societăţile comerciale tip discotecă, club şi cafe-bar din municipiu şi judeţ „pentru verificare modului în care îşi desfăşoară activitatea societăţile comerciale şi pentru combaterea infracţiunilor comise cu violenţă”.

Acţiunile poliţieneşti au vizat, de asemenea, combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării regulilor de circulaţie.

„În zilele de vineri şi sâmbătă, poliţiştii au controlat 35 de societăţi comerciale tip cafe-bar şi discotecă, au legitimat 143 de persoane, dintre care 40 au fost controlate corporal sumar şi au dispersat patru grupuri de persoane suspecte. De asemenea, au fost controlate 79 de autovehicule şi au fost verificaţi nouă agenţi de pază”, precizează sursa citată.   

În timpul controalelor de weekend, poliţiştii brăileni au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.650 lei, din care şapte la Legea 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şapte conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi trei la Legea 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În acelaşi timp, ca măsură suplimentară, poliţiştii implicaţi în acţiuni au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare totală de aproape 10.000 lei, pentru care nu existau documente de proveniemţă. Este vorba de articole de îmbrăcăminte şi de 1.527 de kilograme de legume şi fructe scoase la vânzare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro