Mergi la conţinutul principal

Razii de week-end. Scandalagii puşi la pământ

Petrecăreţii din discoteci şi baruri nu au scăpat, nici în acest week-end, de vizita forţelor de ordine. Aproape 60 de persoane au fost legitimate iar scandalagiii au fost primii "arşi" la buzunare.
Poliţiştii brăileni acţionează, în fiecare weekend, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă. În zilele de 27 şi 28 mai, echipe de poliţişti şi jandarmi au dat o raită în zona târgurilor, pieţelor şi unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a.m.d. De asemenea, poliţiştii au acţionat pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării regulilor de circulaţie. Echipele care au participat la aceste activităţi au efectuat controale la 13 societăţi comerciale tip cafe-bar şi discotecă, au legitimat 57 de persoane, dintre care 23 au fost controlate corporal sumar, şi au fost verificate în trafic 31 de autovehicule. "Poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.100 lei, conform Legii 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi OUG 195/2002 (republicată) privind circulaţia pe drumurile publice", a precizat agent şef adj Camelia Bucur din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Elevi puşi pe chiulit

De asemenea, în ziua de vineri, poliţişti de la Biroul Proximitate au acţionat pentru combaterea absenteismului şcolar şi a faptelor antisociale comise în incinta sau apropierea unităţilor de învăţământ. Poliţiştii au fost prezenţi în zona a 10 unităţi de învăţământ preuniversitar, din municipiu, şi au verificat 10 paznici care efectuau serviciul la aceste unităţi şcolare. Au fost depistaţi 10 elevi care absentau nemotivat de la cursuri.
În timpul raziilor din zona şcolilor, oamenii legii au constatat 5 contravenţii, conform Legii 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi Legii 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, pentru care au dat amenzi în valoare totală de 1.500 lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro