Mergi la conţinutul principal

Razii de amploare, cu mascaţi. Peste 150 de persoane legitimate şi 116 maşini oprite din drum

în ziua de 11 mai, poliţiştii au continuat acţiunile specifice, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă • s-a avut în vedere şi prevenirea accidentelor rutiere, astfel că poliţiştii, cu tot cu mascaţi, au stat la pândă pe şosele

 

Indivizi puşi pe scandal, comercianţi obişnuiţi să tragă ţepe sau şoferi teribilişti au fost în vizorul poliţiştilor care, cu tot cu mascaţi, au pornit la “vânătoare”. Au fost legitimate peste 150 de persoane şi zeci de autoturisme au fost oprite pentru control. Amenzile au curs.

Astfel, în ziua de 11 mai, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au acţionat în municipiu şi în localităţile din mediul rural, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine publică şi combaterea faptelor ilegale, pe toate liniile. Au fost verificate 40 de societăţi comerciale, legitimate 168 de persoane şi oprite în trafic 116 autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etolitest 10 şoferi. De asemenea, au fost constatate 56 de contravenţii, pentru care s-au aplicat sancţiuni în valoare totală de 18.800 lei.

Dintre amenzile aplicate, 23 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 16 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar 10 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 3 permise de conducere şi au confiscat mai multe bunuri, dintre care 237 de kg de legume şi fructe şi 2,5 metri cubi de lemne de foc.

Poliţiştii l-au depistat pe un brăilean de 61 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe Bulevardul Dorobanţilor, cantitatea de 2,5 metri cubi de lemn de foc, specia plop, fără a deţine documente legale de provenienţă. Pe raza localităţii Chişcani, a fost prins un bărbat de 46 de ani, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 200 de kg de cartofi fără acte, acesta fiind amendat cu 2.000 lei şi lăsat fără marfă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro