Mergi la conţinutul principal

Razii de amploare. 642 de persoane legitimate în două zile

• poliţiştii şi jandarmii brăileni au controlat 300 de autovehicule şi au dat amenzi de peste 36.000 lei • totodată, au controlat patru unităţi de învăţământ

 

Razii fără precedent efectuate de poliţişti şi jandarmi în municipiul şi judeţul Brăila, soldate cu peste 100 de amenzi şi cu sute de persoane legitimate şi controlate corporal.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în zilele de vineri şi sâmbătă, 16 şi 17 martie 2018, poliţiştii brăileni, sprijiniţi de jandarmi, au desfăşurat mai multe acţiuni în zona pieţelor, discotecilor şi unităţilor economice de tip cafe-bar, iar rezultatele au fost peste aşteptări.

„Au fost verificate 81 de societăţi comerciale, legitimate 642 de  persoane - dintre care 375 au fost controlate corporal sumar - şi oprite în trafic peste 300 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 46 de şoferi. De asemenea, poliţiştii au constatat 111 contravenţii pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 36.430 lei”, precizează sinsp. Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

78 dintre amenzile aplicate au fost pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi 23 în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În altă ordine de idei, în ziua de vineri, 16 martie 2018, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar şi a faptelor antisociale săvârşite în incinta şi în apropierea unităţilor de învăţământ.

În aceeaşi zi, au fost verificate trei societăţi comerciale şi patru unităţi de învăţământ. Totodată,  oamenii legii au purtat discuţii cu conducerile şcolilor şi au controlat patru paznici aflaţi în timpul orelor de program.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro