Mergi la conţinutul principal

Razii în zone cu risc criminogen. Bărbat prins cu o armă albă

* sâmbătă seara, polițiștii au acționat în zonele cu risc criminogen, au legitimat 142 de persoane, au controlat 109 autovehicule și au verificat 28 de agenți economici * s-au aplicat 23 de sancțiuni și au fost constatate două infracțiuni, una privind portul sau folosirea de obiecte periculoase și alta privind conducerea fără permis a unui vehicul

 

Zonele cu risc criminogen, în atenția polițiștilor. Sâmbătă seara, timp de câteva ore, raziile au fost în toi. S-au dat amenzi usturătoare și au fost prinși doi bărbați acuzați de comiterea unor infracțiuni, unul care era înarmat cu o armă albă, altul fiind la volan fără permis.

Astfel, la data de 6 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au acționat pentru intensificarea activităților de prevenire și combatere a infracționalității, pe raza municipiului. În intervalul orar 18.00 - 22.00, polițiștii au acționat, în special în zonele de risc criminogen, ocazie cu care au legitimat 142 de persoane, au controlat 109 autovehicule și au verificat 28 de agenți economici. “Au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei, dintre care 16 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, 5 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19. Au fost constatate două infracțiuni, una privind portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și alta privind conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având exercitarea dreptului de a conduce suspendat, fiind întocmite dosare penale și continuându-se cercetările în cele două cauze”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În continuare, polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale pentru menținerea unui climat de siguranță publică.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro