Mergi la conţinutul principal

Razii în locurile de distracţie. Aproape 250 de persoane legitimate

• poliţiştii, cu tot cu mascaţi, au dat o raită prin discoteci, baruri, săli de jocuri, pentru a-i linişti pe indivizii puşi pe scandal

 

Stop infracţiunilor cu violenţă, comise în locurile de distracţie. Aproape 250 de petrecăreţi au fost legitimaţi, iar indivizii puşi pe scandal au fost liniştiţi repede.

În zilele de 18 şi 19 august, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, Poliţiei Făurei şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică. Au fost verificate 24 de societăţi comerciale şi 5 paznici, legitimate 247 de  persoane, dintre care 11 controlate corporal sumar. În plus, au fost oprite în trafic 170 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 58 de şoferi. Poliţiştii au constatat 56 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 13.535  lei.

Dintre amenzile aplicate, cele mai multe, 41 la număr, au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 13 s-au dat conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 2 la alte acte normative.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 2 permise de conducere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro