Mergi la conţinutul principal

Razii în discoteci şi baruri. Peste 200 de persoane legitimate

• în week-end, poliţiştii au acţionat în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar, pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă 

 

Sute de persoane au fost legitimate în locurile de distracţie, unde poliţiştii au acţionat, în week-end, pentru a preveni infracţiunile cu violenţă.

În zilele de 30 iunie şi 1 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar, sală de jocuri. S-au efectuat controale şi pe arterele de circulaţie, unde poliţiştii au avut grijă să prevină accidentele rutiere şi să îi liniştească pe şoferii care goneau cu viteză sau conduceau băuţi.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 47 de societăţi comerciale, ocazie cu care au fost instruiţi 21 de angajaţi şi legitimate 233 de persoane. În trafic au fost oprite peste 151 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 60 de şoferi.

De asemenea, au fost constatate 62 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 16.500 lei.

Dintre amenzile aplicate, 36 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 4 conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro