Mergi la conţinutul principal

Razii în discoteci şi baruri

Peste 150 de persoane, aflate în discoteci şi baruri, au fost legitimate de poliţiştii porniţi la "vânătoare" de scandalagii. Nu au scăpat de controale nici comercianţii din pieţe şi târguri sau şoferii care circulă pe şosele după propriile legi.
În zilele de sâmbătă şi duminică, poliţiştii brăileni au desfăşurat activitaţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiu şi judeţ.
Poliţiştii rutieri, de ordine publică, investigarea fraudelor şi de investigaţii criminale din cadrul poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală, au acţionat în zona discotecilor, barurilor şi a altor unităţi de alimentaţie publică cu profil similar. Pentru a reduce numărul accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie, poliţiştii au stat la pândă pe şosele. "Echipele participante au efectuat controale la 20 societăţi comerciale cu profil comerţ, discotecă, cafe-bar şi jocuri mecanice, au legitimat 163 de persoane, 96 fiind controlate corporal sumar şi au controlat în trafic 103 autovehicule.
Pe timpul desfăşurării acţiunilor, au fost constatate 61 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 13.840 de lei", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Din totalul amenzilor, 15 s-au dat indivizilor puşi pe scandal, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar 19 scancţiuni s-au aplicat conform OUG 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice.

Radare la pândă pe şosele

Vineri, sâmbătă şi duminică, poliţişti de la Serviciul şi Biroul Rutier au acţionat pe străzile principale din municipiul Brăila, dar şi pe drumurile din mediul rural, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere. Au fost urmăriţi în special şoferii care nu respectă regimului legal de viteză şi cei care se urcă la volan sub inluenţa băuturilor alcoolice. Autospecialele dotate cu aparate radar au fost în acţiune pe şosele, peste 300 de autovehicule fiind verificate în trafic. Poliţiştii au constatat 154 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 61.880 de lei, 97 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Patru conducători auto au fost lăsaţi fără permis de conducere.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro