Mergi la conţinutul principal

Razii în baruri şi discoteci. Peste 150 de persoane au fost percheziţionate

Desfăşurare impresionantă de forţe poliţieneşti în weekend. Potrivit Biroului de Presă al IPJ, în zilele de vineri şi sâmbătă, 6 şi 7 noiembrie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila şi Poliţiei Oraşelor Ianca, Însurăţei şi Făurei, de la secţiile de poliţie rurală şi posturile de poliţie arondate acestora, cu sprijinul jandarmilor, au acţionat în zona discotecilor şi barurilor, pentru combaterea infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi verificarea modului în care acestea îşi desfăşoară activitatea.

În cele două zile de razii, poliţiştii au efectuat controale la cinci discoteci şi 12 producători particulari, au legitimat 153 de persoane, dintre care 25 au fost percheziţionate corporal şi au controlat în trafic 80 de autovehicule şi 24 de căruţe.
De asemenea, poliţiştii au aplicat 47 de amenzi în valoare totală de 4.940 de lei, şapte fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 25 la OUG 195/2002 (republicată) privind circulaţia pe drumurile publice, şase la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicit şi şase pentru încălcări ale prevederilor Legii 145/2014 (pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro