Mergi la conţinutul principal

Razii în baruri şi discoteci: 228 de persoane au fost legitimate

• poliţiştii au oprit în trafic 172 de autovehicule şi au dat amenzi de peste 38.000 lei

 

Razii de amploare în baruri şi discoteci.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în zilele de vineri şi sâmbătă, 19 şi 20 mai 2017, poliţiştii rutieri, de ordine publică, de proximitate şi de la acţiuni speciale „au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a. pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere”.

Pe timpul acţiunilor poliţieneşti, au fost verificate 26 de unităţi comerciale, au fost legitimate 228 de persoane şi au fost oprite în trafic 172 de autovehicule. Totodată, poliţiştii implicaţi în acţiuni au testat cu aparatul etilotest opt conducători auto.

În timpul raziilor din weekendul trecut, au fost constatate trei infracţiuni precum şi 119 contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 38.000 de lei. „Dintre amenzile aplicate, 87 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 18 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, nouă la OUG 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români şi patru la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, precizează sursa citată.

Ca măsură complementară, poliţiştii brăileni au ridicat, în vederea suspendării, două permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro