Mergi la conţinutul principal

Razie la km 10

Brăilenii care locuiesc în cartierul de la km 10 au avut parte de o "vizită" a oamenilor legii. Au fost legitimate aproape 30 de persoane şi controlate două societăţi, amenzile aplicate depăşind 5.000 lei.
În ziua de 16 martie, poliţişti de la Biroul Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului au efectuat controale la imobilele situate în apropierea municipiului, la km 10. Acţiunea s-a desfăşurat în scopul combaterii activităţilor ilicite de comerţ şi a faptelor care aduc atingere ordinii şi siguranţei publice. "Poliţiştii au legitimat 27 de persoane, au verificat două societăţi comerciale şi au aplicat, în total, 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.200 de lei, confiscând, totodată, bunuri în valoare de 500 de lei", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Într-o magazie situată la parterul unui bloc din zona respectivă, a fost identificată Felicia B. (34 de ani), din Brăila, care efectua acte de comerţ cu produse alimentare, fără a respecta condiţiile legale. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, urmând să fie predate unei societăţi, pentru a fi valorificate. Comercianta a fost sancţionată cu amendă de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 (modificată).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro