Skip to main content

Razie in discotecile din judet

La sfirsit de saptamina, majoritatea tinerilor din mediul rural se refugiaza in barurile comunale sau in discoteci incercind sa se distreze, in multe cazuri in astfel de locatii, unde exista bautura la discretie, scandalurile fiind in floare. Pentru a preveni si combate infractiunile comise cu violenta, lucratorii de la Serviciul Politiei de Ordine Publica, Biroului de Politie Rurala si Posturilor de Politie Maxineni si Salcia Tudor au desfasurat, in noaptea de 29 spre 30 septembrie, o actiune specifica pe raza comunelor respective. Cu aceasta ocazie, politistii au legitimat 88 de persoane, au controlat in trafic 16 autovehicule si au verificat doi agenti economici fiind aplicata o sanctiune, in valoare de 1.500 lei, conform Legii 61/1991 (republicata).
In aceeasi noapte, intre orele 20.00 - 3.00, agentii de la Politia orasului Insuratei si posturile de politie arondate au actionat pe raza de competenta cu scopul prevenirii savirsirii faptelor cu violenta.
Astfel, prin sita politistilor au trecut 80 persoane care au fost legitimate, dintre care 47 au fost perchezitionate corporal sumar. Oamenii legii au intervenit si pentru a destrama 3 grupuri de tineri si aplanarea a 8 conflicte izbucnite intre diverse persoane cu chef de scandal. De asemenea, au fost controlate 17 autovehicule, verificati 5 paznici, in final fiind aplicate 23 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.334 lei, conform Legii 61/1991 (republicata) si OUG 195/2002 (republicata).
Tot in zilele de 29 si 30 septembrie, politistii braileni au efectuat o actiune in pietele din municipiu, ocazie cu care au aplicat 43 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2.900 lei, pentru nereguli privind desfasurarea actelor de comert, si au fost ridicate in vederea confiscarii bunuri in valoare totala de 360 lei.
In timpul actiunii de control a fost depistat Ioan C., din Braila, care comercializa tigari in Piata Halelor, fara a detine documente de provenienta. Barbatul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 1.000 lei, iar cele 47 de pachete de tigari scoase la vinzare au fost ridicate in vederea confiscarii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu