Mergi la conţinutul principal

Razie de weekend: 35 de discoteci, verificate în două zile

Discoteci, baruri, cluburi şi pieţe au fost luate cu asalt de poliţişti şi jandarmi. Indivizii puşi pe scandal şi comercianţii obişnuiţi să îşi înşele clienţii au fost arşi la buzunare. Şoferii teribilişti au fost şi ei vânaţi pe şosele. Aproape 200 de persoane au fost legitimate iar amenzile au depăşit 7.000 lei.
În zilele de 4 şi 5 septembrie, poliţişti de ordine publică, rutieră şi acţiuni speciale, din cadrul Poliţiei municipiului Brăila şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, precum şi poliţişti de la Poliţiile oraşelor Ianca, Însurăţei şi Făurei şi secţiile de poliţie rurală, cu sprijinilor jandarmilor, au dat o raită în zona pieţelor, discotecilor, cluburilor, barurilor. S-a acţionat pentru combaterea infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul transportului şi comercializării peştelui, legumelor, fructelor şi produselor alimentare. S-au efectuat controale la 35 de unităţi tip discotecă, 14 întreprinderi individuale şi 16 producători particulari. Au legitimat 172 de persoane, dintre care 13 au fost conduse la poliţie, pentru verificări suplimentare, fiind controlate 71 de autovehicule oprite în trafic şi destrămate 8 grupuri de persoane predispuse la scandaluri. "Poliţiştii au aplicat, în total, 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.052 lei, 23 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 14 la Legea 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 5 la O.U.G. 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice", a precizat ag. şef adj. Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro