Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapid a invins SV Hamburg in prima mansa a optimilor Cupei UEFA

Rapid: 1.D. Coman - 23. M. Constantin, 24. Maftei, 6. I. Rada - 9. Badoi, 13. E. Dica (8. V. Negru '13), 25. R. Stancu, 10. Art. Karamian (5.I.Stancu '20) - 29. Buga, 20. Burdujan (99. V. Moldovan '72) - 21. D. Niculae. Antrenor: Razvan Lucescu
SV Hamburg: 1. Wachter - 7. Mahdavikia, 21. Boulahrouz, 5. Van Buyten, 20. Demel - 9. De Jong, 6. Wicky, 23. Van der Vaart, 15. Trochowski (19. Kucukovici '46) - 32. Takahara (21. Laas '72), 10. Barbarez (16. Klingbeil '46). Antrenor: Thomas Doll
Cartonase galbene: E. Dica '11, D. Niculae '77, Maftei '87, 90A2 / Wicky '35, De Jong '56, '67
Cartonas rosu: De Jong '67, Maftei '90A2
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Grecia, avindu-l la centru pe Kyros Vassaras. El a fost ajutat la cele doua linii de asistentii Panagiotis Mavropoulos si Simeon Tsolakidis, in timp ce arbitru de rezerva a fost Ioannis Tsaheilidis. Observator pentru arbitri a fost delegat Guy Goethals din Belgia.

Echipa Rapid Bucuresti a cistigat, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), meciul sustinut in compania formatiei SV Hamburg, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA.
Rapid a deschis scorul in minutul 45A2, prin Daniel Niculae, care a sutat de la aproximativ 35 de metri, in stinga portarului Wachter.
In minutul 88, Daniel Niculae a scapat pe contraatac, a intrat in careu pe partea dreapta, a centrat, iar Mugurel Buga a inscris cu calciul de la aproximativ sase metri, stabilind scorul final de 2-0.
Jucatorul Nigel De Jong a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonas.In minutul 56 a primit un galben la un fault asupra lui Badoi, iar apoi, in minutul 67, a primit al doilea galben si implicit cartonasul rosu, in urma unui fault la Negru.
In minutul 90A2, Vasile Maftei a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase, banderola de capitan fiind preluata de Daniel Niculae. Astfel, Maftei nu va evolua in meciul retur de la Hamburg.
Jucatorii Emil Dica si Artavazd Karamian au fost nevoiti sa iasa de pe teren, in minutele 13, respectiv 20, din cauza unor accidentari. Karamian a suferit o contractura la pulpa stinga, iar Dica fost lovit la piciorul drept, in urma unui duel cu Takahara.
Jucatorii rapidisti au aparut, la intrarea in teren, cu tricouri pe care scria: "Si pentru Malda..". Mijlocasul Marius Maldarasanu s-a accidentat la meciul retur cu Hertha Berlin, din 16-imile Cupei UEFA, si nu poate evolua in dubla mansa cu SV Hamburg.
La Rapid a debutat si atacantul Viorel Moldovan, intrat pe teren in minutul 72, in locul lui Burdujan.
La partida au asistat 18.000 de spectatori. De asemenea, au fost prezenti presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu cu sotia si Serban Mihailescu.
La pauza, patronul George Copos si presedintele Dinu Gheorghe s-au dus la vestiare.
Meciul retur va avea loc in 15 martie, la Hamburg.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii