Mergi la conţinutul principal

Rafila îi scutește pe soldații americani de completarea PLF, dar nu și de testele PCR

* de același tratament vor avea parte și soldații ruși dacă trec frontiera de stat

 

Aflând că vin americanii în țara noastră și cum la ei COVID-ul este în floare cu toate dozele de vaccin inoculate, vaccinații de la noi au început să înroșească telefoanele redacțiilor de știri, îngrijorați că până la ruși ne infectează trupele de ocupație NATO. Asta deoarece, se știe, vaccinurile indiferent de numărul de doze, nu au efect la OMICRON. Mai mult decât atât, românii sunt supărați pe motiv că mulți dintr-ai noștri, vaccinați sau testați, s-au trezit cu amenzi acasă deși completaseră PLF-urile alea de intrare în țară de pe site-ul guvernamental. Reclamanții cred că și soldații americani ar trebui să completeze formularele, mai ales că nu sunt doar în trecere prin România, să prezinte testul PCR dacă nu sunt vaccinați și în caz contrar să plătească amenzile, că Guvernul nostru are nevoie de bani. Nu vedeți cum periodic mai inventează câte una ca să mai adune milioane din amenzi? Dup-aia le scad sau renunță, dar care a încasat-o, la revedere! Rămâne cu banu' dat! Câți se duc prin instanțe să piardă timp și alți bani... Noi, românii, suntem învățați Ei bine, televiziunile deontologilor, le știți nu mai e cazul să le facem reclamă, au reacționat IMEDIAT și l-au sunat în direct pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

„Da, există discuții legat de PLF, încât anumite categorii vor fi exceptate de la acest lucru, mă refer la cei care traversează frecvent frontiera de stat inclusiv soldații americani, dar, de ce nu, și ruși sau ucrainieni, francezi etc. În acest context, s-a găsit o soluție împreună cu Ministerul Administrației și Internelor precum și cu Ministerul Apărării pentru această categorie, care se anunță importantă”, a declarat Alexandru Rafila. Ministrul a subliniat însă că soldații care ne trec granița într-un sens sau în altul trebuie MUSAI să fie vaccinați sau măcar să aibă un PCR negativ.

Da' cine credeți că s-a bucurat teribil când a auzit că Guvernul a pus ochii și pe soldați? Nimeni altul decât Gabriel Ciochină, directorul bătut în cuie sau legat cu lanțuri, cum vreți să-i spuneți, de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brăila. “Eu sunt gata să-i execut pe sodații ruși dacă trec granița pe-acilea pe la Galați și-și bagă nasu' prin Brăila. Îmi pare rău că nu pot să le-o trag și americanilor da' asta e, n-am io treabă cu Constanța”, a declarat Ciochină, acest “Sandokan” al amenzilor. (Vladimir PUTINĂ MINTE)

Acest text este un pamflet șI trebuie tratat ca atare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro