Mergi la conţinutul principal

Rădulescu respinge acuzaţiile că ar fi făcut presiuni la angajaţii «Electrica» pentru a merge la mitingul PSD-ALDE

• preşedintele ALDE Brăila, Daniela Rădulescu, s-a arătat deranjată de informaţiile apărute în spaţiul public privind faptul că ar fi făcut presiuni la nivelul SC Electrica, unde soţul său este director, pentru a aduna oameni pentru mitingul PSD de la Bucureşti • aceasta susţine că nu se pune problema de aşa ceva, că toţi participanţii care vor merge din Brăila la Bucureşti, sâmbătă, o vor face de bună voie şi că este vorba doar despre invitaţii adresate strict membrilor de partid

 

Agitaţia stârnită de mitingul anunţat de preşedintele PSD Liviu Dragnea pentru 9 iunie la Bucureşti continuă să agite scena politică brăileană. Mai exact, după ce preşedintele ALDE Brăila, Daniela Rădulescu, a declarat că şi organizaţia sa va participa, sâmbătă, cu câteva sute de persoane la manifestaţiile din capitală, în spaţiul public au apărut câteva acuzaţii la adresa acesteia, potrivit cărora ar fi făcut presiuni pentru a aduce oamenii la miting cu forţa. Concret, un website intitulat “mitingcujapca.ro”, dedicat acestui eveniment primeşte plângeri de la români din toată ţara, care acuză presiunile, intimidările şi ameninţările la care sunt supuşi ca să vină la Bucureşti, la protest. Ei bine, aşa cum ne-au semnalat şi cititorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, printre aceste sesizări au apărut şi următoarele acuzaţii: “Daniela Rădulescu, preşedintele ALDE Brăila face mari presiuni asupra angajaţilor SC Electrica Brăila, unde director a fost înscăunat soţul ei, Rădulescu Ştefan, cu privire la faptul că îşi pot pierde locul de muncă dacă nu participă la miting”.

De pe site-ul cu pricina, acuzaţiile au fost preluate ulterior şi de câteva site-uri de ştiri. Contactată de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” în legătură cu acest subiect, Rădulescu a respins complet ideea că ar face asemenea abuzuri. Aceasta a afirmat că toţi cei care au primit invitaţii din partea ei pentru a participa la mitingul de la Bucureşti sunt strict membri de partid.

“Nu este adevărat aşa ceva! Eu nu fac nicio presiune asupra niciunui angajat! Am văzut şi eu un comentariu pe Facebook. Vă daţi seama că nu am forţat pe nimeni. Merge numai cine vrea în primul rând. Ba mai mult, toţi care merg de la ALDE Brăila sunt membri de partid. Ce s-a scris cu «Electrica» nu este adevărat. Merg doar membri ALDE, consilieri comunali, oameni din organizaţiile lor. Nu am nicio treabă cu «Electrica»“, a declarat Rădulescu.

Sursa citată a precizat printre altele că într-adevăr sunt doi membri ai organizaţiei ALDE Brăila care lucrează la “Electrica”, însă a subliniat că nu se pune problema de a face presiuni la nivelul acestora sau al altor angajaţi.

Reamintim că PSD va organiza sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, un miting la care şi organizaţia judeţeană a social-democraţilor va participa. Din informaţiile obţinute, pe surse, aceştia vor fi în jur de 300. La manifestaţii, şeful PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că aşteaptă cel puţin 60.000 de participanţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro